Neler Yeni

Steamime birisi girmiş

fguler17

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Ferdi Güler
Merhaba arkadaşlar bugün saat 16:27 civarlarında hesabıma hong kong tarafından birisi giriş yapmış, bi kaç değersiz skin vardı 160tl değerinde satış yapmış, değerli olan tüm skinler hesapta duruyor onlara dokunmamış, bir başkası hesabıma nasıl giriş yapabiliyor, şifreyi değiştirdim o olaydan sonra başka ne yapmalıyım -STEAM GUARD AKTİF

ardamorant_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
Arda
Merhaba arkadaşlar bugün saat 16:27 civarlarında hesabıma hong kong tarafından birisi giriş yapmış, bi kaç değersiz skin vardı 160tl değerinde satış yapmış, değerli olan tüm skinler hesapta duruyor onlara dokunmamış, bir başkası hesabıma nasıl giriş yapabiliyor, şifreyi değiştirdim o olaydan sonra başka ne yapmalıyım -STEAM GUARD AKTİF
asyalılar bu konuda bir şekilde hesap çalabiliyorlar. Steam guard aktifken girmesi ayrı ilginç. gruplar vesaire varsa güvenilmedik oralardan çık şifreni düzenli yenile

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius
indirdiğin bir crackli uygulamadan olabilir mi ?

fguler17

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Ferdi Güler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
asyalılar bu konuda bir şekilde hesap çalabiliyorlar. Steam guard aktifken girmesi ayrı ilginç. gruplar vesaire varsa güvenilmedik oralardan çık şifreni düzenli yenile
Hesabıma guardıma bildirim bile gelmeden giriş yapabilip, o kadar değerli skin varken değersiz skinleri satması falan çok garip olayı çözemedim

ardamorant_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
Arda
Hesabıma guardıma bildirim bile gelmeden giriş yapabilip, o kadar değerli skin varken değersiz skinleri satması falan çok garip olayı çözemedim
kötü bir şey yapmamış ama muhtemelen indirdiğin bir şey olur üye olduğun bir yer olur o kaynakla rahatça girmiş, şifrelerini yenilediysen sorun yok.. bir şey yaparken kaynağına dikkat etmeye çalış

fguler17

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Ferdi Güler

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius
steam,riot ve epic games dışında bluestacks ve gameloop harici herhangi bi uygulama indirmedim
bluetstacks :D o uygulamanın veri konusunda doğru olduğunu sanmıyorum hocam genede tedbir alıp virüs taraması şart gibi

fguler17

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Ferdi Güler
bluetstacks :D o uygulamanın veri konusunda doğru olduğunu sanmıyorum hocam genede tedbir alıp virüs taraması şart gibi
önerdiğiniz güvenilir ücretsiz bi antivirüs programı var mıdır

Top Bottom