Evet onu şuan gördüm Steel Series prime ile arasında cok fark varmıHocam 599₺'ye daha yeni olan Razer Cobra.
Elin küçükse razer al ürün küçük çünküEvet onu şuan gördüm Steel Series prime ile arasında cok fark varmı
Hocam razer cobra 300ips 35g ama steel series prime 400ips 40g sizce hangisi daha mantıklı olurHocam 599₺'ye daha yeni olan Razer Cobra.
Elim Baya büyük önceden Razer Dethadder 3500 kullanıyordum hoşuma gitmişti razer dan devammı etsem yoksa steel series prime mı alsam diye arada kaldım bendeElin küçükse razer al ürün küçük çünkü
Peki Hocam Razer Cobra mı SS Prime mıHocam rekabetçi oyunlar oynamıyorum, sensör benim için önemli değil diyorsan Razer Deathadder Essential alabilirsin ama o fiyatı hak ettiğini düşünmüyorum.
Ben Razer Cobra derim, Viper Mini modelinin revize edilmiş hâli denebilir. Elinize küçük geleceği için başka modellere yönelin hocam.Peki Hocam Razer Cobra mı SS Prime mı
Boyut ve sensör özelliklerinden dolayı Prime fiyat/performans olarak alınır hocam. Prime FPS almalısınız bence.Ben Razer Cobra derim, Viper Mini modelinin revize edilmiş hâli denebilir. Elinize küçük gelecektir yüksek ihtimalle.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Razer Cobra ve Steelseries Prime boyut farkı:
Sensör falan hissetmezsin bence eline hangisi olur diyosan onu alHocam razer cobra 300ips 35g ama steel series prime 400ips 40g sizce hangisi daha mantıklı olur
Elim Baya büyük önceden Razer Dethadder 3500 kullanıyordum hoşuma gitmişti razer dan devammı etsem yoksa steel series prime mı alsam diye arada kaldım bende
Hocam Boyut Kısmında İkiside sorun yaşatmaz çok arada kaldımBen Razer Cobra derim, Viper Mini modelinin revize edilmiş hâli denebilir. Elinize küçük geleceği için başka modellere yönelin hocam.
Razer Cobra ve Steelseries Prime boyut farkı:
Boyut ve sensör özelliklerinden dolayı Prime fiyat/performans olarak alınır hocam. Prime FPS almalısınız bence.
Hocam oturduğun yerde MediaMarkt varsa gidip kendin bakman daha doğru olur. Ben Razer tercih ederdim.Hocam Boyut Kısmında İkiside sorun yaşatmaz çok arada kaldım
Bu akşam sipariş vermeyi düşünüyorum hocamHocam oturduğun yerde MediaMarkt varsa gidip kendin bakman daha doğru olur. Ben Razer tercih ederdim.