Reis kablosuz klavye mouse lara pil dayanmıyor diyorlar doğrumu ?Şuan kullanıyorum, gayet memnunum.
Tavsiyem şarjlı pil ile kullanman.
Günlük ortalama 8 saat kullanıyorum, 2 haftada bitiyor. Hemen şarja takıyorum, 45-60 dakikada doluyor zaten.Reis kablosuz klavye mouse lara pil dayanmıyor diyorlar doğrumu ?
Ne zamandan ne zamana pil değişiyorsun ?
Aga 4-5 gün ne bizde şarzlı pil var makinede var da 4-5 cidden azmışGünlük ortalama 8 saat kullanıyorum, 4-5 günde bitiyor. Hemen şarja takıyorum, 45-60 dakikada doluyor zaten.
Öyle ne zaman bitiyor şarjı diye bir hesap yapmadım, şimdi sitesinden baktığımda 400 saat diyor. Doğru, az söylemişim.Aga 4-5 gün ne bizde şarzlı pil var makinede var da 4-5 cidden azmış
aslında 4-5 gün şarz süresi bile baya fazla gece uyurken şarza tak birkaç günde bir yeterAga 4-5 gün ne bizde şarzlı pil var makinede var da 4-5 cidden azmış
Dostum kaliteli bir kablosuz almak istiyorsan model d wireless model o wireless vardı sanırsam gloriusun sana tavsiyem Swarcow isimli youtube kanalında araştırman mouse klavye ile ilgili birçok şey varkablosuz için ortalama ne kadar bütçe lazım