Phoenix1610
80+
- Reaksiyon skoru
- 21
Steel Series Rival 3 alınır mı (800 tl)?
O bütçede daha iyi bir mouse öneriniz var mı?
Steel Series Rival 3 alınır mı (800 tl)?
Alma birazdan gelip cobra ile prime FPS önerecekler
Razer cobra bütçemi aşıyor hocamondan daha iyi mouse![]()
Razer Cobra RZ01-04650100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Cobra RZ01-04650100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Cobra RZ01-04650100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Onlar bütçemi aşıyo maalesefAlma birazdan gelip cobra ile prime FPS önerecekler
saldı cobrayı mekanaondan daha iyi mouse![]()
Razer Cobra RZ01-04650100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Cobra RZ01-04650100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Cobra RZ01-04650100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
rival 3 bence o parayı hak etmiyor beSteel Series Rival 3 alınır mı (800 tl)?
O fiyata veya daha uyguna siz ne önerirsinizsaldı cobrayı mekana
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
rival 3 bence o parayı hak etmiyor be
önerim yok ama 800 tl yi hak etmiyorO fiyata veya daha uyguna siz ne önerirsiniz
neye göre haketmiyor pekiönerim yok ama 800 tl yi hak etmiyor
o fiyat bandında alınır kanka tabii ki para koyabiliyorsan daha iyi öneriler var ama o fiyat civarında daha iyisi olduğunu sanmıyorumSteel Series Rival 3 alınır mı (800 tl)?
hocam aldınızmı mouseyi bende almayı düşünüyorumda bir sorunu vesaire varmıSteel Series Rival 3 alınır mı (800 tl)?
Rival 3 wireless var bende tek farkı kablosuz olması diye biliyorum 1.5 senedir kullanıyorum pili çok yiyor tek sorun o bende kablolu alınca o sorun olmayacak ve daha hafif olacak gram sıkıntı çıkardığını görmedim süper bi mouse alabilirsiniz hocam ama o paraya kablosuz olsun derseniz yeni bi mouse atmışlar foruma claw's nexus air v1 diye kupon falan filanla bana 580 tl ye geldi pile çok para verdiğim için alayım dedim güzel diyorlar alabilirsiniz bence https://app.hb.biz/K4uqXPGsYCnhhocam aldınızmı mouseyi bende almayı düşünüyorumda bir sorunu vesaire varmı
2 yıl neredeyse dolmak üzereyken sol click bozuldu. Firma ile iletişime geçtim ürünü aldılar kontrol edip ürün iade kağıdı verdiler. Bunu da aldığım yere verdim. Yenisi geldi dün. Satış sonrası desteklerini de böylelikle deneyimlemiş oldum.hocam aldınızmı mouseyi bende almayı düşünüyorumda bir sorunu vesaire varmı