Neler Yeni

Steel Series Rival 300S fiyatına değermi

yldr37

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Yıldıray Yıldız
3 yıldır fln bu mousu kullanıyorum elim tamamen alıştı ama mousun üstü soyulmaya lazeride bazen takılmaya başladı o yüzden değiştiricem biraz araştırdım Steel Series Rival 300S almayı düşünüyorum ama hiç bir ekipmana 300 tl gibi bi para vermedim değermi yada daha ucuz sağ ele odaklı bi mouse önerir misiniz? ?

Syriux

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Ahmet Cebeci
3 yıldır fln bu mousu kullanıyorum elim tamamen alıştı ama mousun üstü soyulmaya lazeride bazen takılmaya başladı o yüzden değiştiricem biraz araştırdım Steel Series Rival 300S almayı düşünüyorum ama hiç bir ekipmana 300 TL gibi bi para vermedim değermi yada daha ucuz sağ ele odaklı bi mouse önerir misiniz? ?
steelseries kaliteli marka bence alınır.yorumlara bak insanlar memnunsa ver bence.

yldr37

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Yıldıray Yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kullanan biri gelse nasıldır felan 300 tl az deil

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
3 yıldır fln bu mousu kullanıyorum elim tamamen alıştı ama mousun üstü soyulmaya lazeride bazen takılmaya başladı o yüzden değiştiricem biraz araştırdım Steel Series Rival 300S almayı düşünüyorum ama hiç bir ekipmana 300 TL gibi bi para vermedim değermi yada daha ucuz sağ ele odaklı bi mouse önerir misiniz? ?
S'in farkı neymiş? Rival 300 kullanıyorum memnunum.

yldr37

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Yıldıray Yıldız

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
bilmiyorum donanım arşivi vidiosundan gördüm
Mesaj otomatik birleştirildi:

önerebilceğin bi mous varmı ?
Pek anlamam. Anlayan arkadaşlar konuya bakar zaten.

Thomas Angelo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
2.el de temiz olanları 200 tl gibi bir fiyat
onlara bakabilirsin 2.el istemezsen o fiyata
https://www.gaming.gen.tr/urun/4286...6-tus-rgb-gaming-mouse-yedek-switch-hediyeli/ bu var geri ödeme ile 272 tl ye geliyor yerinde olsam buna bakardım

yldr37

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Yıldıray Yıldız
Son zamanlarda güzel düştü fiyatı. Hem daha ucuz hem de kaliteli. Boyutu Rival 300S ile aynı sayılır, sıkıntı yaşamazsınız.
sağ ele yatkın bi mous kullanıyorum 3 yıldır felan bu 2 el için galiba rahat edebilirmiyim gerçi bunu sormak saçma ama bi düşünceniz vardır belki

Nachi

80+ Platinum
Değmez.

polat.cbk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Polat Efe Çıbık
sağ ele yatkın bi mous kullanıyorum 3 yıldır felan bu 2 el için galiba rahat edebilirmiyim gerçi bunu sormak saçma ama bi düşünceniz vardır belki
Sağ el için üretilmiş bir mouse. Fazla para vermek istemiyorsanız direkt alabilirsiniz. Hak ettiği fiyatın altında şuan. Ve evet rahat, kendim de kullanıyorum. Ben siteden aldığımda yanında 75x30 Gamebooster mousepad de vermişlerdi.

yldr37

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Yıldıray Yıldız
Değmez.
razer viper mini nasıldır bi geçmişiniz felan varmı eğer iyi deilse razer basilisk x yada asus rog güzel gibi duruyor

Top Bottom