Neler Yeni

Steel Series Rival 300s sensör

sef0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Sefer
16 gün önce aldığım Steel Series Rival 300s aldığım günden beri takılarak ilerliyor mouse pad değiştirdim 3 kere hala aynı sıkıntı var masaya koyunca hiç bir sıkıntı olmuyor ama fps oyunları mousepadsiz oynanmaz çözümü olan varmı?

COREXAR

80+ Silver
SS'nin kendi mousepadini denedin mi?

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,476
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
https://steamcommunity.com/id/bfjatdav/
Keşke 14 günden önce konu açsaymışsınız, mouse pad ile daha iyi kayması gerekiyor. Kitapla vs. denediniz mi? Pad olmadığı zaman kitap kullanıyordum ve sıkıntı yaşamıyordum. ( Logitech 300S)

sef0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Sefer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
SS'nin kendi mousepadini denedin mi?
aldım gelicek ama forumlarda işe yaramıyor diyolar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Keşke 14 günden önce konu açsaymışsınız, mouse pad ile daha iyi kayması gerekiyor. Kitapla vs. denediniz mi? Pad olmadığı zaman kitap kullanıyordum ve sıkıntı yaşamıyordum. ( Logitech 300S)
masada hiç bi sıkıntı yok ama oyunda küçük açıları vurmak çok zor oluyor

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
16 gün önce aldığım Steel Series Rival 300s aldığım günden beri takılarak ilerliyor mouse pad değiştirdim 3 kere hala aynı sıkıntı var masaya koyunca hiç bir sıkıntı olmuyor ama fps oyunları mousepadsiz oynanmaz çözümü olan varmı?
Valla bende dün rival 3 sipariş ettim umarım sıkıntı çıkmaz. Yanına da trendyol daki 45tl olan logitech mousepad den sipariş edeceğim. Sanırım fake ama üründen memnun kalanlar varmış.

COREXAR

80+ Silver
Bende 110 sahibiyim bende de aynı sorun vardı mousepadi sildim sensörü temizledim düzeldi.

sef0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Sefer
Valla bende dün rival 3 sipariş ettim umarım sıkıntı çıkmaz. Yanına da trendyol daki 45tl olan logitech mousepad den sipariş edeceğim. Sanırım fake ama üründen memnun kalanlar varmış.
aldım gelicek ama forumlarda işe yaramıyor diyolar
Mesaj otomatik birleştirildi:

masada hiç bi sıkıntı yok ama oyunda küçük açıları vurmak çok zor oluyor
iade edebilrimiyim acaba

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
iade edebilrimiyim acaba
Hangi siteden aldınız ürünü? Yani eğer incehesap sa çok iyi bir müşteri hizmetleri var ama diğer siteleri bilmiyorum. Her neyse müşteri hizmetleri ile görüşün belki derdinizi anlatınca bir derman bulurlar iade gibi

sef0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Sefer
Hangi siteden aldınız ürünü? Yani eğer incehesap sa çok iyi bir müşteri hizmetleri var ama diğer siteleri bilmiyorum. Her neyse müşteri hizmetleri ile görüşün belki derdinizi anlatınca bir derman bulurlar iade gibi
itopyadan aldım alışırım bende sıkıntı var diye iade etmedim

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
itopyadan aldım alışırım bende sıkıntı var diye iade etmedim
Bende itopya dan sipariş ettim valla eğer İstanbul’da isen dükkana gidip konuşmak belki çözüm olabilir ama müşteri hizmetleri RE-ZA-LET

Top Bottom