16 gün önce aldığım Steel Series Rival 300s aldığım günden beri takılarak ilerliyor mouse pad değiştirdim 3 kere hala aynı sıkıntı var masaya koyunca hiç bir sıkıntı olmuyor ama fps oyunları mousepadsiz oynanmaz çözümü olan varmı?
aldım gelicek ama forumlarda işe yaramıyor diyolarSS'nin kendi mousepadini denedin mi?
masada hiç bi sıkıntı yok ama oyunda küçük açıları vurmak çok zor oluyorKeşke 14 günden önce konu açsaymışsınız, mouse pad ile daha iyi kayması gerekiyor. Kitapla vs. denediniz mi? Pad olmadığı zaman kitap kullanıyordum ve sıkıntı yaşamıyordum. ( Logitech 300S)
16 gün önce aldığım Steel Series Rival 300s aldığım günden beri takılarak ilerliyor mouse pad değiştirdim 3 kere hala aynı sıkıntı var masaya koyunca hiç bir sıkıntı olmuyor ama fps oyunları mousepadsiz oynanmaz çözümü olan varmı?
Valla bende dün rival 3 sipariş ettim umarım sıkıntı çıkmaz. Yanına da trendyol daki 45tl olan logitech mousepad den sipariş edeceğim. Sanırım fake ama üründen memnun kalanlar varmış.Keşke 14 günden önce konu açsaymışsınız, mouse pad ile daha iyi kayması gerekiyor. Kitapla vs. denediniz mi? Pad olmadığı zaman kitap kullanıyordum ve sıkıntı yaşamıyordum. ( Logitech 300S)
Valla bende dün rival 3 sipariş ettim umarım sıkıntı çıkmaz. Yanına da trendyol daki 45tl olan logitech mousepad den sipariş edeceğim. Sanırım fake ama üründen memnun kalanlar varmış.
iade edebilrimiyim acabaaldım gelicek ama forumlarda işe yaramıyor diyolar
Mesaj otomatik birleştirildi:
masada hiç bi sıkıntı yok ama oyunda küçük açıları vurmak çok zor oluyor
Hangi siteden aldınız ürünü? Yani eğer incehesap sa çok iyi bir müşteri hizmetleri var ama diğer siteleri bilmiyorum. Her neyse müşteri hizmetleri ile görüşün belki derdinizi anlatınca bir derman bulurlar iade gibiiade edebilrimiyim acaba
itopyadan aldım alışırım bende sıkıntı var diye iade etmedimHangi siteden aldınız ürünü? Yani eğer incehesap sa çok iyi bir müşteri hizmetleri var ama diğer siteleri bilmiyorum. Her neyse müşteri hizmetleri ile görüşün belki derdinizi anlatınca bir derman bulurlar iade gibi
Bende itopya dan sipariş ettim valla eğer İstanbul’da isen dükkana gidip konuşmak belki çözüm olabilir ama müşteri hizmetleri RE-ZA-LETitopyadan aldım alışırım bende sıkıntı var diye iade etmedim
kşk istanbulda olsamBende itopya dan sipariş ettim valla eğer İstanbul’da isen dükkana gidip konuşmak belki çözüm olabilir ama müşteri hizmetleri RE-ZA-LET
Yani eğer tuvalete değil şans s*ç*yorsan belki ilgilenirlerkşk istanbulda olsam