aliozkanca
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 151
2 side beyaz ve wireless sizce hangisi daha iyi fiyat farkı yok denilcek kadar az
Beyaz lazımAEROX 3 WİRELESS a 1900 vereceğine direk bunu al
![]()
Pulsar X2 Kablosuz Gaming Mouse - SİYAH
Ürün Açıklaması Rekabetçi Oyun için Tasarlandı Farenin kalbi, olağanüstü parametrelere sahip yenilikçi Pixart PAW3395 sensörüdür. Maksimum ivmesi 50G'de korunur ve maksimum izleme hızı 650 IPS'dir. İmleç hızı 50'den 26000 DPI'a kadar ayarlanabilir! Bu sayede sensörün elinizin hareketini...shop.connectgame.com.tr
BeyazıBeyaz lazım
Beyazı da var.Beyaz lazım
Hocam bilmediğimden soruyorum bu markayı ilk defa gördüm nasıl ve site güvenilir mi direk alıcam hoşuma gitti çünkü
Daha önce bu siteden hiç alışveriş yapmadım o yüzden bir şey söyleyemeyeceğim ama iade politikası gereği kutusu açılmış ürünü almıyorlar son karar sana kalmış.Hocam bilmediğimden soruyorum bu markayı ilk defa gördüm nasıl ve site güvenilir mi direk alıcam hoşuma gitti çünkü
Peki ürün nasıl değermiDaha önce bu siteden hiç alışveriş yapmadım o yüzden bir şey söyleyemeyeceğim ama iade politikası gereği kutusu açılmış ürünü almıyorlar son karar sana kalmış.
Maalesef bilgim yok kullanmadım. Büyük ihtimal adına çokça konu açılmıştır onlara bi göz atın.Peki ürün nasıl değermi