SadeceSeyf
80+ Gold
Bu fareyi kullanan arkadaşlara bir sorum olacak
orta tekerlek döndürürken tık tık ses çıkartıyor.her dönüşünde tık tık diye.Bir bölge değil.Komple bu sesi çıkartıyor aldığımdan zamandan beri.5 kullanmadım fakat 3 kullandım sorun ne belki yardımcı olabilirim.
Garantiye göndermenizde fayda var gibi eğer yüksek ses çıkarıyorsa. Eğer rahatsız olmuyor ve işlevinde herhangi bir sorun yok ise kullanmaya devam edebilirsiniz size kalmış.orta tekerlek döndürürken tık tık ses çıkartıyor.her dönüşünde tık tık diye.Bir bölge değil.Komple bu sesi çıkartıyor aldığımdan zamandan beri.
Sadece orta tekerlek tirtikli gibi donuyorGarantiye göndermenizde fayda var gibi eğer yüksek ses çıkarıyorsa. Eğer rahatsız olmuyor ve işlevinde herhangi bir sorun yok ise kullanmaya devam edebilirsiniz size kalmış.
Dediğiniz şey aşşağıya veya yukarı giderken ses çıkarması değil mi şimdi anladım o tamamen normal tüm mouseler de olan bir şey.Sadece orta tekerlek tirtikli gibi donuyor
Tekerlegi donrurkwn takilir gibi ses cikartmamasi lazim ama oylr ses cikiyor evde 3 tane mouse var onlar yag gibi dönüyor. Oda dönüyor ama tskilir gibi ses cikartiyorSes nasıl bir ses plastik sesi gibi mi tanimlar misiniz
Hocam cok rahatsiz ediyorsa servise gönderin derimTekerlegi donrurkwn takilir gibi ses cikartmamasi lazim ama oylr ses cikiyor evde 3 tane mouse var onlar yag gibi dönüyor. Oda dönüyor ama tskilir gibi ses cikartiyor