mr.ghost
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 11
- İsim
- Muhammed Mehmetgil
- İlgilendiği Kategoriler
- Bilgisayar
- Bütçe
- 1900
Merhaba değerli dostlar elimde kullandığım klavye membran ama çok eskidi ve yeni bir klavye arayışına girdim. Maksimum bütçem biraz zorlar isem 1900 TL'dir.
Ve %60'lık klavye olmaz edit yapıyorum Premiere'de. Mümkün ise bilindik bir markanın SteelSeries Apex 3 bence iyi duruyor ve sessiz. Membran brown ve red switch olu. R kablolu tercihen (sürekli şarj beklemek ve sürekli şarjı düşünmek istemiyorum) mümkün ise Türkçe klavye düşündüğüm modeller aşağıda; royal cludge vb markalar olmaz.
www.itopya.com
www.trendyol.com
Alt'taki klavye hotswap ve mekanik. Dikkat edin buna da yorumlarınıza bekliyorum. Hızlı olun.
Ve %60'lık klavye olmaz edit yapıyorum Premiere'de. Mümkün ise bilindik bir markanın SteelSeries Apex 3 bence iyi duruyor ve sessiz. Membran brown ve red switch olu. R kablolu tercihen (sürekli şarj beklemek ve sürekli şarjı düşünmek istemiyorum) mümkün ise Türkçe klavye düşündüğüm modeller aşağıda; royal cludge vb markalar olmaz.
SteelSeries Apex 3 TKL Türkçe RGB Gaming Klavye| ITOPYA.COM
SteelSeries Apex 3 TKL Türkçe RGB Gaming Klavye en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile SSK64818 ITOPYA.COM'da seni bekliyor.REDRAGON K552-kr Kumara Red Switch Rainbow Tkl Tr Q Mekanik Siyah Kablolu Gaming (OYUNCU) Klavye Fiyatı, Yorumları - Trendyol
REDRAGON K552-kr Kumara Red Switch Rainbow Tkl Tr Q Mekanik Siyah Kablolu Gaming (OYUNCU) Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.Alt'taki klavye hotswap ve mekanik. Dikkat edin buna da yorumlarınıza bekliyorum. Hızlı olun.