Çözüldü✓ Steelseries apex 3 tkl alınır mı?

Bu klavye alınır mı?
Fiyatına değer mi?
alalı 2 3 ay oldu. gayet memnunum. Araştırdığım kadarıyla tuşları çıkmaya uygun değil. Kaba kuvvet de kullanıp çıkarmak istemedim açıkçası. Temizliği zahmetli olabilir gibi duruyo eğer tuşları çıkmıyosa bi araştırmanı önerrrim. Onun dışında ışıklarının tonu geçişi vs. aşırı hoşuma gitti. Klavyeden gayet memnunum. ilk başta bilet desteği olmaması sorun gibiydi sonrasında alıştım.
Eğer alıp tuşlarını çıkkarmayı başarırsan sorunsuz şekilde söylersen sevinirim xd

Malzeme kalitesi çok çok iyi. Ama mekanik değil. Çabuk sıkar.

alalı 2 3 ay oldu. gayet memnunum. Araştırdığım kadarıyla tuşları çıkmaya uygun değil. Kaba kuvvet de kullanıp çıkarmak istemedim açıkçası. Temizliği zahmetli olabilir gibi duruyo eğer tuşları çıkmıyosa bi araştırmanı önerrrim. Onun dışında ışıklarının tonu geçişi vs. aşırı hoşuma gitti. Klavyeden gayet memnunum. ilk başta bilet desteği olmaması sorun gibiydi sonrasında alıştım.
Eğer alıp tuşlarını çıkkarmayı başarırsan sorunsuz şekilde söylersen sevinirim xd
yıkasak olur mu ki su geçirmiyo diye biliyorum

Klavyeyi aldım arkadaşlar. Tuş hissiyatı, sessizliği ve malzeme kalitesi gerçekten çok iyi. Yorumlarınız için tekrardan teşekkür ediyorum.

Keşke biraz daha bekleseydin, aynı klavyeyi aldım RGB aydınlatmasında ciddi sıkıntılar var. Beyaz renk atıyorsun buz mavisi çıkıyor, yeşil atıyorsun yeşil mavi karışımı çıkıyor tam olarak istediğin renkleri sunmuyor, ledleri çok kalitesiz. Aynı sorunu Asus klavyelerde yaşamıyordum, beyaz veriyorsan renk koduna beyaz alıyorsun bunda verdiğini alman imkansız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,054
Üyeler
186,437
Son üye
berkeaksu
Geri