Çözüldü✓ SteelSeries Apex 3 Tkl Gaming Klavye

Dostum mekanik klavye aramıyorum. farkındayım konuya attığım linkdeki ürün mekanik klavyeye benziyor ama öyle değil videosunu izledim bayağı sessiz
Hocam mekanik hisli diye geçiyor zaten. Yerinde olsam red veya black switchlere bakardım ancak yine bi switch sesi olur tabii onlarda. 0 sese yakın istiyorsan switchlere kıyasla alınır.

Sessiz klavye arıyordum bulduğum klavye https://m.n11.com/urun/steelseries-...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel ve
çok pahalı. Bildiğiniz uygun fiyata sessiz bir klavye var mı
Hocam bir Apex 7 sahibi olarak diyorum steelseries alma pişmanlıktır. 4-5 ay sonra rgblerin sapıtmaya başlar mavide yeşil kırmızıda sarı yanarlar. Lcd ekranlısını alırsın bu seferde lcd ekrana koyduğun logo çok fazla aynı kalırsa ekranda izi kalıyor ve geçmiyor. Bana sponsorlu olarak gelmişti şuan en az 10 tane tuşumun rgbsi bozuk ve tamiri olmuyor.

Hocam bir Apex 7 sahibi olarak diyorum steelseries alma pişmanlıktır. 4-5 ay sonra rgblerin sapıtmaya başlar mavide yeşil kırmızıda sarı yanarlar. Lcd ekranlısını alırsın bu seferde lcd ekrana koyduğun logo çok fazla aynı kalırsa ekranda izi kalıyor ve geçmiyor. Bana sponsorlu olarak gelmişti şuan en az 10 tane tuşumun rgbsi bozuk ve tamiri olmuyor.
Hocam uzun süredir Apex 9 Mini var elimde. Ekran yok bende onu bilemem ancak daha bir tane tuşta sorun yaşamadım ben.

Hocam uzun süredir Apex 9 Mini var elimde. Ekran yok bende onu bilemem ancak daha bir tane tuşta sorun yaşamadım ben.
Hocam redditde çok fazla kullanıcı var benim gibi teknoloji biraz şans işi olduğundan . Apex burn rgb led yazarsanız çıkar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,935
Üyeler
184,081
Son üye
Lepays1881
Geri