Neler Yeni

Steelseries Apex 5 mi Gamepower Gasket Elitemi

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Furkan
Arkadaşlar klavye almayı düşünüyorumda sizce hangisi daha iyi gamepower daha özellikli gibi geldi bana ama sonuçta diğeride steelseries

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
XXXX
Arkadaşlar klavye almayı düşünüyorumda sizce hangisi daha iyi gamepower daha özellikli gibi geldi bana ama sonuçta diğeride steelseries
apex 5
Mesaj otomatik birleştirildi:

steelseries apex pro mini wirless alabilirsin

Lost_Dragon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
887
İsim
Göksel Gündüz
Steelseries'in 24 milisaniye gecikmesi varmış. Bu değer çok yüksek değil ama diğer klavyelere nazaran çok yüksek. 3-5 milisaniye gecikmeli klavyeler var mesela.

Eğer CS GO ve Valorant gibi online hızlı oyunlar oynuyorsan biraz dezavantajlı duruma düşebilirsin bu klavye ile. Bu tarz oyunlar oynamıyorsan alabilirsin. Diğeri hakkında bir bilgi bulamadım.

Screenshot_1.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sağol hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Steelseries'in 24 milisaniye gecikmesi varmış. Bu değer çok yüksek değil ama diğer klavyelere nazaran çok yüksek. 3-5 milisaniye gecikmeli klavyeler var mesela.

Eğer CS GO ve Valorant gibi online hızlı oyunlar oynuyorsan biraz dezavantajlı duruma düşebilirsin bu klavye ile. Bu tarz oyunlar oynamıyorsan alabilirsin. Diğeri hakkında bir bilgi bulamadım.

Alıntıyı görüntüle
bunu bilmiyordum sağol işime yarar teşşekür ederim

Top Bottom