Neler Yeni

Steelseries apex 5 system monitör sorunu

noise53

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
hakkı bayhan
Instagram
enesakmehmt
Steam
Spawn53
Twitter
Bro4ken
Steelseries apex 5 aldım dostlar kendi yazılımı üzerinden system monıtor'u acınca klavye üzerinden cpu kullanımı filan görüyorum ancak 10 saniye sonra system monıtor kapanıyor yani off oluyor ne yaptıysam çözemedım önerisi olan varmı

Steelseries apex 5 aldım dostlar kendi yazılımı üzerinden system monıtor'u acınca klavye üzerinden cpu kullanımı filan görüyorum ancak 10 saniye sonra system monıtor kapanıyor yani off oluyor ne yaptıysam çözemedim önerisi olan varmı
resim_2022-08-15_195306022.png

anon-im

80+
sorunnunuzu çözebildiniz mi

noise53

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
hakkı bayhan
Instagram
enesakmehmt
Steam
Spawn53
Twitter
Bro4ken
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sorunnunuzu çözebildiniz mi
hayır uzun araştırmalar sonucunda amd ekran kartı yazılımı system monıtor engel olduğunu gördüm reddite konulara baktım cmd ile bazı ayaralmalar ile oluyormuş ben yaptım ama olmadı steel ile mail üzerinden konuyu belirttim bazı şeyler denettirdiler gene olmadı sonunda SteelSeries engine yazılımı halen betada olduğunu ve amd cpularda sorun yaşatmaya devam ettiğni söyledirler bu kadar

By_melih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Melih Ege Özay
Steelseries apex 5 aldım dostlar kendi yazılımı üzerinden system monıtor'u acınca klavye üzerinden cpu kullanımı filan görüyorum ancak 10 saniye sonra system monıtor kapanıyor yani off oluyor ne yaptıysam çözemedım önerisi olan varmı

Steelseries apex 5 aldım dostlar kendi yazılımı üzerinden system monıtor'u acınca klavye üzerinden cpu kullanımı filan görüyorum ancak 10 saniye sonra system monıtor kapanıyor yani off oluyor ne yaptıysam çözemedim önerisi olan varmı
Alıntıyı görüntüle
Hocam klavyeden memnun musunuz sesi rahatsız ediyor mu

anon-im

80+
hayır uzun araştırmalar sonucunda amd ekran kartı yazılımı system monıtor engel olduğunu gördüm reddite konulara baktım cmd ile bazı ayaralmalar ile oluyormuş ben yaptım ama olmadı steel ile mail üzerinden konuyu belirttim bazı şeyler denettirdiler gene olmadı sonunda SteelSeries engine yazılımı halen betada olduğunu ve amd cpularda sorun yaşatmaya devam ettiğni söyledirler bu kadar
cmd kodlarını biana iletme sansınız varmı bendede aynı sorun var ryzen 5 5600x ama bendede çalısmıyor kodları dendıklerınızı atarsanız bende denerım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,592
Üyeler
161,096
Son üye
vuslat07
Top Bottom