Neler Yeni

🔥İndirim Steelseries Apex 7 TKL KLAVYE 2600 TL RED-BROWN-BLUE (OLED EKRANLI)

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,295
İsim
Emre siyah

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,336
İsim
Kadir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
iyi duruyor
Bu TKL olmayan versiyonu, aslında TKL olanın normal fiyatı 2600 de stoklar bitti büyük ihtimal 4200 e fırlamış trendyol tekrar getirdi aynı fiyata.

Sellier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
891
İsim
Deniz
Bu paraya kablolu klavye almam

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Hibrit membran klavyeye bu paralar verilmez. SS ecosistem yapacaksanız bile gidin mekaniklerini alın. Mekanikleri de alınmaz aslında da neyse.

Bu bütçelerde custom hotswap klavye almalı BENCE.

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,336
İsim
Kadir
Steelseries de ne gibi bir sıkıntı yaşadınız brom
Ederinin altında kalite ve destek sunması. Artık farklı markalar piyasaya öyle bir girdi ki bu fiyata wireless keycaps ve switch değişebilen hotswap özellikli parça kalitesi daha iyi ürünler çıkmaya başladı

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Hibrit membran klavyeye bu paralar verilmez. SS ecosistem yapacaksanız bile gidin mekaniklerini alın. Mekanikleri de alınmaz aslında da neyse.

Bu bütçelerde custom hotswap klavye almalı BENCE.
Customlar %65olmuyor mu brom bana tam boy bilek destekli bir klavye lazım ama red switch
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ederinin altında kalite ve destek sunması. Artık farklı markalar piyasaya öyle bir girdi ki bu fiyata wireless keycaps ve switch değişebilen hotswap özellikli parça kalitesi daha iyi ürünler çıkmaya başladı
Var mı öneriniz ben geçen at rog strix scope deluxe wireless aldım ghosting yüzünden iade ettim tam boy red switch bilek destekli mekanik bir klavye arıyorum öneriniz nedir

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,336
İsim
Kadir
Customlar %65olmuyor mu brom bana tam boy bilek destekli bir klavye lazım ama red switch
Mesaj otomatik birleştirildi:

Var mı öneriniz ben geçen at rog strix scope deluxe wireless aldım ghosting yüzünden iade ettim tam boy red switch bilek destekli mekanik bir klavye arıyorum öneriniz nedir
ben redragon k631 pro wireless kullanıyorum memnunum model olarak bilgim yok ama redragon beklediğimden çok iyi çıktı.

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
ben redragon k631 pro wireless kullanıyorum memnunum model olarak bilgim yok ama redragon beklediğimden çok iyi çıktı.
Evet ama şimdi o klavye ile bunun arasında fark var ben dediğim tarz da klavye arıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,702
Üyeler
165,056
Son üye
bubannegaming
Top Bottom