🔥İndirim SteelSeries Apex 9 Mini TKL 4.249 TL

omercez

80+
Reaksiyon skoru
15
Akakçeden ya da başka sitelerden baktığım zaman 20k gözüküyor aynı modeller mi bilmiyorum ama fiyatı iyi midir? Ayrıca performansı falan nasıl inceleyen var mı?

Akakçeden ya da başka sitelerden baktığım zaman 20k gözüküyor aynı modeller mi bilmiyorum ama fiyatı iyi midir? Ayrıca performansı falan nasıl inceleyen var mı?

Hem kablolu hem pahali hem minik az tuşlu. Nebilim aula f75 f87 pro felan varken bunlara para vermek bana çok mantıksız geliyor

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Hem kablolu hem pahali hem minik az tuşlu. Nebilim aula f75 f87 pro felan varken bunlara para vermek bana çok mantıksız geliyor
Hem steelseries hem de yeni bi apex modeli olduğu için bana ucuz geldi açıkçası o yüzden paylaşmak istedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ortalama bu fiyatlardaymış. 20k civarı fiyatlar şişirme.
bana da öyle geldi ve en sonki inceleme videoları da 2-3 sene önce atılmış yeni göremedim

Hem steelseries hem de yeni bi apex modeli olduğu için bana ucuz geldi açıkçası o yüzden paylaşmak istedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bana da öyle geldi ve en sonki inceleme videoları da 2-3 sene önce atılmış yeni göremedim
Yok ben sizin icin bisey demiyor genel olarak steelseries razer gibi marka klavyelerin bu uçuk fiyatlarda klavye satmalarina diyorum

Gerçek klavye gurmeleri 2'den fazla vermez.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Bende imzamdaki klavyeden mevcut ama memnum değilim yani özellikle brawlhalla falan oynarken aşırı geç tepki veriyor aynı anda birden fazla tuşa basınca algılamıyor (özelliklerinde destekliyor diyor). Önerebileceğiniz bir klavye var mıdır fiyatı önemli değil bütçem 10k harbiden profesyonel bi klavye arayışındayım
Gerçek klavye gurmeleri 2'den fazla vermez.

Geri