Süleyman TOSUN
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
Apex pro mini wireless almayı düşünüyorum daha önce %60 klavye kullanmadım, yazılımla uğraşıyorum eksik tuşlar yüzünden kullanımda sorun yaşarmıyım.
Klavyeyi tam olarak ne için istiyorsun acaba sadece yazılım mıApex pro mini wireless almayı düşünüyorum daha önce %60 klavye kullanmadım, yazılımla uğraşıyorum eksik tuşlar yüzünden kullanımda sorun yaşarmıyım.
hayır aktif olarak oyun da oynuyorumKlavyeyi tam olarak ne için istiyorsun acaba sadece yazılım mı
yaşayabilirsiniz hocam yaşamasanız bile apex pro mini fiyatını haketmiyor aldım iade ettim daha önce de apex 9 tkl ve mini kullandım klavye kasası alimünyum olsa da dış çerçevesi plastik ve gıcırdama sesi yapıyor ve kalitesiz hissettiriyor apex 9 tkl klavyemde 6. ayda falan bağlantı sorunu olmaya başladı kendi kendine kapanıp açılıyordu apex serisinde sadece pro alınır diğerleri çok iyi değil ben de geçen hafta akkoya geçtim öneririm akko modellerini ama f tuşları lazım mı size o önemliApex pro mini wireless almayı düşünüyorum daha önce %60 klavye kullanmadım, yazılımla uğraşıyorum eksik tuşlar yüzünden kullanımda sorun yaşarmıyım.
Yazılım da bi sorun yaşamazsın onu söyleyem önce bir kaç arkadaşım da o boyutlar da kullanıyor yazılım da ondan yana sorun olmaz elbet ama klavye kötü bunları almanı tavsiye ederim <3hayır aktif olarak oyun da oynuyorum
teşekkür ederimYazılım da bi sorun yaşamazsın onu söyleyem önce bir kaç arkadaşım da o boyutlar da kullanıyor yazılım da ondan yana sorun olmaz elbet ama klavye kötü bunları almanı tavsiye ederim <3
![]()
MelGeek MADE68 Pro Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece kullanılmamış ürünler 30 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
Wraith W75 Analog Klavye [Yeni Üretim]
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece kullanılmamış ürünler 30 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
IQUNIX EZ63 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Bu klavyelere bakabilirsin tabi bunlar manyetik daha ucuza normal red blue switch de bulabilirsin
Rica ederimm :3teşekkür ederim