Neler Yeni

Steelseries Apex pro mini wireless alınır mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Süleyman TOSUN
Apex pro mini wireless almayı düşünüyorum daha önce %60 klavye kullanmadım, yazılımla uğraşıyorum eksik tuşlar yüzünden kullanımda sorun yaşarmıyım.

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Yağmur
Apex pro mini wireless almayı düşünüyorum daha önce %60 klavye kullanmadım, yazılımla uğraşıyorum eksik tuşlar yüzünden kullanımda sorun yaşarmıyım.
Klavyeyi tam olarak ne için istiyorsun acaba sadece yazılım mı

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
972
İsim
Buğra
yaşayabilirsiniz hocam yaşamasanız bile apex pro mini fiyatını haketmiyor aldım iade ettim daha önce de apex 9 tkl ve mini kullandım klavye kasası alimünyum olsa da dış çerçevesi plastik ve gıcırdama sesi yapıyor ve kalitesiz hissettiriyor apex 9 tkl klavyemde 6. ayda falan bağlantı sorunu olmaya başladı kendi kendine kapanıp açılıyordu apex serisinde sadece pro alınır diğerleri çok iyi değil ben de geçen hafta akkoya geçtim öneririm akko modellerini ama f tuşları lazım mı size o önemli

quartle

80+ Gold
alınmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Yağmur
hayır aktif olarak oyun da oynuyorum
Yazılım da bi sorun yaşamazsın onu söyleyem önce bir kaç arkadaşım da o boyutlar da kullanıyor yazılım da ondan yana sorun olmaz elbet ama klavye kötü bunları almanı tavsiye ederim <3

Bu klavyelere bakabilirsin tabi bunlar manyetik daha ucuza normal red blue switch de bulabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Süleyman TOSUN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yazılım da bi sorun yaşamazsın onu söyleyem önce bir kaç arkadaşım da o boyutlar da kullanıyor yazılım da ondan yana sorun olmaz elbet ama klavye kötü bunları almanı tavsiye ederim <3

Bu klavyelere bakabilirsin tabi bunlar manyetik daha ucuza normal red blue switch de bulabilirsin
teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,529
Üyeler
168,311
Son üye
darksalyer67
Top Bottom