steelseries arctic 3 vs hyper x cloud 2

ennoxreal

80+
Reaksiyon skoru
13
arkadaşlar 1k civarında kulaklık alacağım şu iki kulaklık arasında kararsız kaldım siz hangisini önerirsiniz kulaklığa sahip olanlar yorum yaparsa sevinirim

Kulaklığa sahip değilim ama kıyas mantıksız cloud 2 dediğiniz gerçek bir müzik kulaklığının üstüne hyperx yazılıp satılan hali bir de mikrofon falan takmışlar işte diğeri steelseries işi bilen varken (takstar) işi bilmeyene gitmemek lazım :D

Son düzenleme:
Kulaklığa sahip değilim ama kıyas mantıksız cloud 2 dediğiniz gerçek bir müzik kulaklığın üstüne hyperx yazılıp satılan hali bir de mikrofon falan takmışlar işte diğeri steelseries işi bilen varken işi bilmeyene gitmemek lazım :D
Dostum gördüğüm en saçma yorumlarda yorumun top 3 ü çeker. Bilgin yoksa yorum yapma lütfen bu işler fanboyluk ile olmuyor.

Dostum gördüğüm en saçma yorumlarda yorumun top 3 ü çeker. Bilgin yoksa yorum yapma lütfen bu işler fanboyluk ile olmuyor.
Fanboyluk nerede takstarla arctic mi kıyasladın cidden :D takstar beyerdynamic dediğin adamlar sen doğmadan önce bu işi yapıyorlardı.

İki kulaklığı da çok uzun süre kullandım. Steelseries Arctic 3 harici bir ses kartı ile gelmiyor. Bu yüzden iyi bir anakartın yoksa maksimum ses seviyesi seni kesinlikle tatmin etmez. Hatta rekabetçi oyunlar oynarken, cloud 2 ye sahip olan arkadaşlarımın %60 sesde duyduklarını ben %100 sesde duyamıyordum. Benim için önemli olan kesinlikle konfor ve terletmemesi diyorsan Arctic 3 derim. Konfor anlamında gerçekten muazzam bir kulaklık. 9-10 saatte kulağında kalsa en ufak bir ağrı yapmıyor, hatta sıfır şaka o kadar hafif ki bazen kulağımda olduğunu unuttuğum zamanlar bile oluyordu. Ama benim için ses performansı daha önemli diyorsan kesinlikle Cloud 2. Fakat Cloud 2, Arctic 3 kadar konforlu değil. 2 saat bile kulağında kalsa hemen terletiyor, başının ağrımasına sebep oluyor. Karar senin.

arkadaşlar 1k civarında kulaklık alacağım şu iki kulaklık arasında kararsız kaldım siz hangisini önerirsiniz kulaklığa sahip olanlar yorum yaparsa sevinirim
Yaklaşık bir senedir arctis 3 kullanıyorum. Konfor açısından bence rakipsiz, çok hafif ve kulak pedleri deri olmadığı için terletmiyor. Onun dışında bildiğim kadarıyla anakartının dahili güzel bir ses kartı varsa gelen sesin ve mikrofonun kalitesiyle istediğin gibi oynayabilirsin. Default olarak ses ve mikrofon pek tatmin etmiyor.

Cloud 2 ses kalitesi olarak Arctic 3'ün bir gömlek üstü, konfor vs sana bırakıyorum.

Fanboyluk nerede takstarla arctic mi kıyasladın cidden :D takstar beyerdynamic dediğin adamlar sen doğmadan önce bu işi yapıyorlardı.
Dostum yorumunu tekrardan gözden geçirdim ve 3. seferde steelseriesi değil cloud 2 yi tavsiye ettiğini anladım. (en azından öyle umuyorum çünkü kurduğun cümle çok saçma)

Dostum yorumunu tekrardan gözden geçirdim ve 3. seferde steelseriesi değil cloud 2 yi tavsiye ettiğini anladım. (en azından öyle umuyorum çünkü kurduğun cümle çok saçma)
Evet cloud2 yi önerdim gerçek müzik kulaklığına marka basılmış olsa da gerçek müzik kulaklığı dedim. Steelseries kulaklık işinde acemi ki kıyas bile yapsan ses ohm falan (tabii pc anakartı besler mi 60 ohm bilinmez) her yönde cloud2 alıyor.

Son düzenleme:
Evet cloud2 yi önerdim gerçek müzik kulaklığına marka basılmış olsa da gerçek müzik kulaklığı dedim.
Anladım, aynı şeyden bahsetmişiz sadece senin cümlen çok devrik olduğu için yanlış anlaşılmaya yol açtı.

Anladım, aynı şeyden bahsetmişiz sadece senin cümlen çok devrik olduğu için yanlış anlaşılmaya yol açtı.
Tekrar okuyunca neden tepki verdiğini ben de anladım :D gerçekten devrik olmuş gerçek müzik kulaklığı diyince diğerini düşüneceğini düşünmedim okuyanların ama gaming kulaklık alan bir kesim için beyerdynamic falan zaten yabancı kalıyor çoğu okuyanın yanlış anlaması normal.

Tekrar okuyunca neden tepki verdiğini ben de anladım :D gerçekten devrik olmuş gerçek müzik kulaklığı diyince diğerini düşüneceğini düşünmedim okuyanların ama gaming kulaklık alan bir kesim için beyerdynamic falan zaten yabancı kalıyor çoğu okuyanın yanlış anlaması normal.
beyerdynamic nasıl yabancı kalıyor dt990 pro'yu en az 15-20 esporcuda gördüm beyerdynamic en kötü kulaklığı bile çoğu oyuncu kulaklığını ikiye katlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,117
Üyeler
187,627
Son üye
user392871
Geri