Neler Yeni

SteelSeries Arctics 1 Alınır Mı ?

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
966
İsim
Samet Mustafa Aktaş
İyi günler. Baştan söyleyeyim evet bir sürü konu var bu konuyla ilgili bunu biliyorum fakat benim demek istediğim şu. Kulaklık için para biriktiriyordum tronsmart sono alcaktım. fakat bime gelen arctics 1 ilgimi çekti.sizce üstüne biraz daha koyup arctics 1 almalımıyım. Başka öneriniz varsa alırım
1.Rahat olması
2.ses ve mikrofon kalitesi

Prmy

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Şu konuyu inceleyebilirsiniz

Mojo jojo

80+ Silver
Dışarıda kullanırım diyorsan al ama oyun için alma drop plus al bence

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
966
İsim
Samet Mustafa Aktaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dışarıda kullanırım diyorsan al ama oyun için alma drop plus al bence
telefonumda jak girişi yok ama dönüştürücü alıp takadabilirim. Nerdeyse full oyun oynaycağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

drop plus güzel kulaklık fakat biraz pahalı drop plus yerine önerceğiniz var mı yoksa drop plus verilen paranın hakkını verir mi?
1-hafif mi
2-rahat mı-
3-ses ve mik kalitesi iyi mi

Mojo jojo

80+ Silver
telefonumda jak girişi yok ama dönüştürücü alıp takadabilirim. Nerdeyse full oyun oynaycağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

drop plus güzel kulaklık fakat biraz pahalı drop plus yerine önerceğiniz var mı yoksa drop plus verilen paranın hakkını verir mi?
1-hafif mi
2-rahat mı-
3-ses ve mik kalitesi iyi mi
Rahatlık hakkında bilgim yok ama rahattır ve hafif olduğunu düşünüyorum ses ve mic efsane incelemelerini izle güzel kulaklık öneririm.

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
966
İsim
Samet Mustafa Aktaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rahatlık hakkında bilgim yok ama rahattır ve hafif olduğunu düşünüyorum ses ve mic efsane incelemelerini izle güzel kulaklık öneririm.
387tl de çok güzel :D ya şöyle yapmayı düşünüyordum 150-160tl bende var geri kalanı da bizimkilerle paylaşırız diye düşünüyorum 387 kabul ederler mi emin değilim bir de benim sürekli kulaklık alıcak bütcem yok şu anda rampage snrw2 kullanıyorum 4 sene oldu hala çalışıyor fakat artık rahatsız etmeye başladı o yüzdene değiştireceğim beni gene 4-5 senede belki daha fazla idare edecek bir kulaklık istiyorum

Mojo jojo

80+ Silver
387tl de çok güzel :D ya şöyle yapmayı düşünüyordum 150-160tl bende var geri kalanı da bizimkilerle paylaşırız diye düşünüyorum 387 kabul ederler mi emin değilim bir de benim sürekli kulaklık alıcak bütcem yok şu anda rampage snrw2 kullanıyorum 4 sene oldu hala çalışıyor fakat artık rahatsız etmeye başladı o yüzdene değiştireceğim beni gene 4-5 senede belki daha fazla idare edecek bir kulaklık istiyorum
Bence alabilirsin, uzun seneler götürür.

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
966
İsim
Samet Mustafa Aktaş

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
966
İsim
Samet Mustafa Aktaş
Drop plus’ın çıkışı usb bence. İyice araştır. Usb ses çıkışları dönüştürücü kullanılsa bile telefonu desteklemeyebilir.
telefona bağlama gibi bir derdim yok zaten. telefonumda giriş bile yok :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,562
Üyeler
166,781
Son üye
Bilinmeyencevaplar
Top Bottom