Neler Yeni

Steelseries Arctis 1 650₺

Pchazir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Alper acar
Butcen ne kadar

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,750
İsim
SANANE
Alınmaz bea. Bak DA YT kanalına. Gamepower Fujin incelemesi var en son video. Bir ona bak derim. Cillop gibi mikrofonu var.

'Plexian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Berkay Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alınmaz bea. Bak DA YT kanalına. Gamepower Fujin incelemesi var en son video. Bir ona bak derim. Cillop gibi mikrofonu var.
hocam aktif olarak gamepower mihawk kullanıyorum. ben böyle kötü bi kablo kalitesi görmedim. sırf kabloların birbirine dolanmasından dolayı mikrofona giden ve titreşim veren kablolar içeriden koptu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Butcen ne kadar
maksimum 850₺ hocam

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Utku Kulaç
hocam aktif olarak gamepower mihawk kullanıyorum. ben böyle kötü bi kablo kalitesi görmedim. sırf kabloların birbirine dolanmasından dolayı mikrofona giden ve titreşim veren kablolar içeriden koptu.

maksimum 850₺ hocam
arctis 3 al

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,750
İsim
SANANE

maksimum 850₺ hocam
Sen nasıl dolamışsın kabloyu. Tebrik etmek lazım. Ben kulak içi kulaklıkta bile böyle yaşamadım. Elimde 2 yıllık Gamepower Kizaru var. Kulaklığpın derileri soyuldu. Bunun dışında gram sorun yok. Mikrofon çorbaya battı hala çalışıyor namussuz. Kulaklıkın kablosu kapı arasında sıkıştı gram sıkıntı yok. Yine de gamepower'ın ürünlerinden sağlamlık beklememek lazım. Herifler F/P yapmak için bir yerdenkısmak zorundalar.

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy

'Plexian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Berkay Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sen nasıl dolamışsın kabloyu. Tebrik etmek lazım. Ben kulak içi kulaklıkta bile böyle yaşamadım. Elimde 2 yıllık Gamepower Kizaru var. Kulaklığpın derileri soyuldu. Bunun dışında gram sorun yok. Mikrofon çorbaya battı hala çalışıyor namussuz. Kulaklıkın kablosu kapı arasında sıkıştı gram sıkıntı yok. Yine de gamepower'ın ürünlerinden sağlamlık beklememek lazım. Herifler F/P yapmak için bir yerdenkısmak zorundalar.
bilmiyorum hocam bi markanın bi ürünü kalitesiz diye bütün ürünleri kalitesiz olacak değil de bir daha almaya korkuyorum açıkçası.

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,750
İsim
SANANE
bilmiyorum hocam bi markanın bi ürünü kalitesiz diye bütün ürünleri kalitesiz olacak değil de bir daha almaya korkuyorum açıkçası.
Herifler bir yerden kısacak ki ucuz olacak. Ama her ürünü de çöp değil dediğin gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,718
Üyeler
164,179
Son üye
beratwq2
Top Bottom