steelseries arctis 1 aldım steelseries gg yazılımı mouseyi ve klavyeyi görüyor ama kulaklığı görmüyor mikrofonuda aşırı boğuk çalışıyor sıfır jelatinini ben açtım bozuk olma ihtimali varmıdır yoksa steelseries gg yazılımından kaynaklımıdır
O kulaklık için yazılım desteği yok diye biliyorum .steelseries arctis 1 aldım steelseries gg yazılımı mouseyi ve klavyeyi görüyor ama kulaklığı görmüyor mikrofonuda aşırı boğuk çalışıyor sıfır jelatinini ben açtım bozuk olma ihtimali varmıdır yoksa steelseries gg yazılımından kaynaklımıdır
ne yapmam lazım sesi çok boğuk mikrofonunO kulaklık için yazılım desteği yok diye biliyorum .
Muhtemelen o sebepten ötürü görmemiştir.
Malesef ki bu kulaklığı kullandım ve böyle bir sorunu var.Windowstan farklı bir ayarı ve kimisi işe yarıyor kimisi işe yaramıyor ama şunu söyleyebilirim kulaklığın herhangi bir bozukluk durumu yok emin olmak için telefona bağlayıp mikrofon kaydı alın tertemiz ses kaydı alır.ne yapmam lazım sesi çok boğuk mikrofonun
yardım alabileceğim video linki vesaire bildiğiniz bişey varmıMalesef ki bu kulaklığı kullandım ve böyle bir sorunu var.Windowstan farklı bir ayarı ve kimisi işe yarıyor kimisi işe yaramıyor ama şunu söyleyebilirim kulaklığın herhangi bir bozukluk durumu yok emin olmak için telefona bağlayıp mikrofon kaydı alın tertemiz ses kaydı alır.