Neler Yeni

Steelseries Arctis 1 Ses Sekme Sorunu

En İyi Cevap
3
Bu sorunun çözümü var mı telefonda kullandığım zaman böyle bir sorunla karşılaşmıyorum ama pc de kullandığımda ses sekiyor bana gelen ses direkt olarak dc de konuştuğum arkadaşıma gidiyor bir ayar falan mı yapmam lazım

• Beğen
Reaksiyonlar: Wedi

juiclair

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Eray İlkaya
Bu sorunun çözümü var mı telefonda kullandığım zaman böyle bir sorunla karşılaşmıyorum ama pc de kullandığımda ses sekiyor bana gelen ses direkt olarak dc de konuştuğum arkadaşıma gidiyor bir ayar falan mı yapmam lazım
kanka realtek audio stüdyoda bi ayar vardı tam hatırlamıyorum o kısmı ekran görüntüsü atarmısın
Mesaj otomatik birleştirildi:

kanka realtek audio stüdyoda bi ayar vardı tam hatırlamıyorum o kısmı ekran görüntüsü atarmısın
aynı sorunu bende yaşadım ses olduğu gibi konuştuğum kişiye gidiyordu hallettim realtek audio kulaklık ayar kısmını atarmısın

En İyi Cevap
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
realtek.PNG

juiclair

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Eray İlkaya
başka ayar yok o sekmede
bende aldım artics bir ses sekme sorunu diye yazdım buraya bakan olmadı kendim hallettim 14 haziran ve 20 haziranda forum açmışım ahshadha o menüden hallediliyo kanka akşam halledeyim istersen

bende aldım artics bir ses sekme sorunu diye yazdım buraya bakan olmadı kendim hallettim 14 haziran ve 20 haziranda forum açmışım ahshadha o menüden hallediliyo kanka akşam halledeyim istersen

En İyi Cevap
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

olur

birde mikrofon örnek hızı diyor onu kaçta kullanmak daha sağlıklı

Top Bottom