Neler Yeni

Steelseries arctis 3 aldım sesi az

tırtsın

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
özgür
Arkadaşlar şu an telefonda denedim. Mikrofon tuşu bilgisayarda çalışmıyor ve bilgisayarda ses daha az geliyor bas nerdeyse yok denecek kadar az. Ama telefonda ses gayet kaliteli hem de mikrofon tuşu çalışıyor bu neyden kaynaklı acaba yaşayan var mı bunu

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Aynı kulaklığı bende kullandım ses zaten az bunu bütün Ss kullanıcıları onaylıyor.
Mikrofonu telefonda çok iyi çalışmasına rağmen bilgisayar üzerinde aynı performansı veremiyor.
Mikrofon tuşu olayına gelecek olursak herhangi bir sorun yaşatmadı bana.Hem telefonda hem bilgisayarda gayet stabil olarak çalıştı tuş.

tırtsın

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
özgür
Aynı kulaklığı bende kullandım ses zaten az bunu bütün Ss kullanıcıları onaylıyor.
Mikrofonu telefonda çok iyi çalışmasına rağmen bilgisayar üzerinde aynı performansı veremiyor.
Mikrofon tuşu olayına gelecek olursak herhangi bir sorun yaşatmadı bana.Hem telefonda hem bilgisayarda gayet stabil olarak çalıştı tuş.
Kankam benim bilgisayarda mikrofon tuşu hiç çalışmıyor ama telefonda çalışıyor. Ayrıca telefondaki ses ile bilgisayardaki ses arasında dağlar kadar fark var. Telefonda aldığım sesi alsam yeterli benim için ne yapmam lazım bunun için

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Kankam benim bilgisayarda mikrofon tuşu hiç çalışmıyor ama telefonda çalışıyor. Ayrıca telefondaki ses ile bilgisayardaki ses arasında dağlar kadar fark var. Telefonda aldığım sesi alsam yeterli benim için ne yapmam lazım bunun için
Yabancı forumlarda bu sorunu bir uygulama ile çözüyorlardı ama o çözüm de net değil.
Sözün özü bu kulaklıkla çok fazla sorun yaşayan gördüm ki bunlardan birisi benim ve çözümü kişiden kişiye değişiyor bu ses yükseklik olayının.Tek tek araştırma yapman lazım net çözümü bulabilmen için.

tırtsın

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
özgür
Yabancı forumlarda bu sorunu bir uygulama ile çözüyorlardı ama o çözüm de net değil.
Sözün özü bu kulaklıkla çok fazla sorun yaşayan gördüm ki bunlardan birisi benim ve çözümü kişiden kişiye değişiyor bu ses yükseklik olayının.Tek tek araştırma yapman lazım net çözümü bulabilmen için.
Görüntüsü çok hoşuma gittiği için aldım çok fazla araştırmadım ne kadar farklı olabilir diye düşünüyordum ama dağlar kadar fark oluyormuş gerçekten. Ses kartıyla alakalı mı acaba diyorum sistem geleli 2 gün oluyor sürücü mutlaka günceldir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu an jbl marka kulak içi kulaklığını deniyorum 70-80 tl olanlardan o da farklı ses veriyor kral bilgisayardan kaynaklı olma ihtimali nedir acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,042
Üyeler
164,604
Son üye
Parlak26
Top Bottom