Neler Yeni

SteelSeries Arctis 3 alınır mı?

Şaho

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Yusuf
Şuanda gamepower mei kulaklığını kullanıyorum
Kablodan sıkıldim ve uzun kullanımdan sonra eskisi gibi esnek değil kulağımı ağrıtıyor (2 saat kullanımda bile)
Şimdi bu arctis 3 7.1 değil fakat yinede şuan kullandığım kulaklıktaki gibi ses kasabilir miyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
iBRAHİM KARADANA
Kablodan sıkılımdım
Şimdi bu arctis 3 7.1 değil fakat yinede şuan kullandığım kulaklıktaki gibi ses kasabilir miyim?
Eger Mei den arctis 3 e geçiceksen boşa para bunu donanım arşivi yayındada söylemişti (abdullah abi degil mehmet abi) eger geçiceksen min. arctis 5 e geçersen farkı hissedersin.

DntX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Mustafa
Kablodan sıkıldim ve uzun kullanımdan sonra eskisi gibi esnek değil kulağımı ağrıtıyor (2 saat kullanımda bile)
JD 710 dan arctis 3 e geçtim öncelikle şu hatanızı düzeltmek istiyorum arctis 3 7.1 ama Steelseries ve windows un yazılımları çakışma yaptığı için yazılımını kaldırdı yani arctis 3 ün 7.1 ini windows un kendi 7.1 ayarlarında açıyorsun. Gayet rahat bir kulaklık ses kasmak için alıyorsan alabilirsin cs go pubg gibi oyunlarda sesi nerden geldiğini belli ediyor. müzik kısmındada güzel. Alınabilir bir kulaklık.

BoosteRR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
İsmail ÖZTÜRK
Arctis 1 Wireless üzerinde duruyorum artık.

• Beğen
Reaksiyonlar: DntX

BoosteRR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
İsmail ÖZTÜRK
Arctis 3 alacak arkadaşların, fiyatı 300 tl ye inene kadar beklemelerini tavsiye ediyoruz.

BoosteRR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
İsmail ÖZTÜRK
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,036,208
Üyeler