Jaess 80+ Gold Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 6,124 En İyi Cevap 4 Reaksiyon skoru 5,823 6 Haziran 2020 #1 Arkadaşlar selam. Bir kaç gün önce arctis 3 aldım. Kendi ses kartıyla gelmediği için bir ses kartı ile desteklersem daha iyi bir performans alıcağımı okumuştum. Ses kartı için önerileriniz var mıdır?
Arkadaşlar selam. Bir kaç gün önce arctis 3 aldım. Kendi ses kartıyla gelmediği için bir ses kartı ile desteklersem daha iyi bir performans alıcağımı okumuştum. Ses kartı için önerileriniz var mıdır?
fieryz 80+ Titanium Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 20,822 En İyi Cevap 29 Reaksiyon skoru 21,062 6 Haziran 2020 #2 Bence gerek yok, sesten memnun olmazsan alırsın.
Jaess 80+ Gold Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 6,124 En İyi Cevap 4 Reaksiyon skoru 5,823 6 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Fiery yazmış: Bence gerek yok, sesten memnun olmazsan alırsın. Devamı için tıklayın... Sesden memnunum aslında fakat telefonuma takınca daha iyi bir performans aldım. Aynısı bilgisayarda da olmasını istiyorum.
Fiery yazmış: Bence gerek yok, sesten memnun olmazsan alırsın. Devamı için tıklayın... Sesden memnunum aslında fakat telefonuma takınca daha iyi bir performans aldım. Aynısı bilgisayarda da olmasını istiyorum.