Neler Yeni

SteelSeries Arctis 5 Gaming Kulaklık

malikoza

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mehmet Ali Koza
1639761922289.png

Arkadaşlar amazon.com.tr den alışveriş yapan var mı güvenilir midir ? herhangibi bir problem yaşarmıyım iade etmek istediğim taktirde sorunsuz bir şekilde iade edebilir miyim tecrübe edinenler var mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca ürünü daha uygun fiyata güvenilir alışveriş yapabileceğim bir site varsa paylaşabilirseniz de sevinirim

Elexra23

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Elexra23
güvenilir site en uygunu burda galiba

seloyldz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
seloyldz
Alıntıyı görüntüle

Arkadaşlar amazon.com.tr den alışveriş yapan var mı güvenilir midir ? herhangibi bir problem yaşarmıyım iade etmek istediğim taktirde sorunsuz bir şekilde iade edebilir miyim tecrübe edinenler var mı ?

Ayrıca ürünü daha uygun fiyata güvenilir alışveriş yapabileceğim bir site varsa paylaşabilirseniz de sevinirim
ben geçen günlerde 1 2 hafta önce bende steelseriesin bir kulaklığını aldım ve herhangi bir sıkıntı olmadı daha öncelerdende ram felan almıştım için rahat olsun alabilirsin sıkıntı çıkmarmayan bir site

Kadir_1987

80+ Silver
Alıntıyı görüntüle

Amazon dediğin zaman akan suların durması gerekir :)
İlk alışveriş yapacağın site olsun.
Şuanda da en uygun fiyat amazon da zaten ;)

Saian SS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Mehmet
Amazon üzerinden farklı satıcılar da satış yapabiliyor o zaman biraz daha dikkat etmelisin ama senin attığının satıcısı da amazon gözün kapalı güvenebilirsin

Kadir_1987

80+ Silver
Alıntıyı görüntüle

İade konusunda da hiçbir endişen olmasın.
29 gün kullan ve beğenmedim diyerek geri iade edebilirsin.
Koşulsuz şartsız iade alıyorlar.
Kullan ve geri iade et sadece örnek.
Normal de etik bir davranış değil zaten.
Sadece amazon'un ne kadar işin ehli ve müşteri memnuniyeti odaklı çalıştığını izah açışından belirttim ;)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,446
Üyeler
164,844
Son üye
TimeChanger
Top Bottom