SteelSeries Arctis 5 - HyperX Cloud 2 - HyperX Cloud Alpha Hangisini almalıyım

Saurane

80+
Reaksiyon skoru
3
Öncelikle merhaba bu forumda ilk konum, SteelSeries Arctis 5 / HyperX Cloud 2 / HyperX Cloud Alpha bu kulaklıklar arasında kararsız kaldım biraz araştırdığımda cloud alpha nın ses kartı yokmuş ve benim anakartım MSİ-z370 A-PRO ses kartı Realtek ALC892, cloud alpha alsam ses kartım yeterli gelirmi herhangi bir performans kaybı yaşarmıyım, ayrıca yukarıda yazdığım 3 kulaklık arasında tavsiyeniz ne olurdu. Teşekkürler

Arctis 5 ile Cloud 2 kullananlar genellikle Cloud 2'yi daha fazla beğeniyor.

Öncelikle merhaba bu forumda ilk konum, SteelSeries Arctis 5 / HyperX Cloud 2 / HyperX Cloud Alpha bu kulaklıklar arasında kararsız kaldım biraz araştırdığımda cloud alpha nın ses kartı yokmuş ve benim anakartım MSİ-z370 A-PRO ses kartı Realtek ALC892, cloud alpha alsam ses kartım yeterli gelirmi herhangi bir performans kaybı yaşarmıyım, ayrıca yukarıda yazdığım 3 kulaklık arasında tavsiyeniz ne olurdu. Teşekkürler
arctis 3 ün mikrofonu 5 den daha iyi diyorlar

testlerde böyle çıkıyor arctis 3 daha iyi diyorlar

Ekler

• Opera Anlık Görüntü_2020-03-31_021157_versus.com.webp
    Opera Anlık Görüntü_2020-03-31_021157_versus.com.webp
    23.2 KB · Hit: 135
mikrofon çok onemlı degıl aslında rekabetcı oyunlar oynadıgım ıcın ses kasıyorum sureklı ama discord da konuşuyoruz

kusura bakmayın bilgisayarımı sattım yeni sistem toplamak için o karmaşada cevap veremedim arctis 5 aldım beklıyorum, cevaplar için teşekkürler

Geri