AliExpress ve N11 de olması lazım.Arkadaşlar merhaba Steelseries atctis 5 2019 edition kulaklığım var yeni bir bandana almak istiyorum nereden bulabilirim
n11 de dünyanın parası bi bandana 211 lira olurmuyaAliExpress ve N11 de olması lazım.
AliExpress ve N11 de olması lazım.
teşekkürler bunlar bire bir aynısı dimi kalite olaraktan vs. bir de nasıl takılıyorhttps://tr.aliexpress.com/item/3297...i5yRYlRgqtPQsexp2bgaAgfmEALw_wcB&gclsrc=aw.ds internete ss arctis 5 kafa bandı yazıp bakabilirsin.
Hocam selamın aleyküm bir şey soracaktım elimde HyperX Cloud 2 var yakın zamanda arctis 5 aldım ama elimdeki cloud 2 ye göre sesi az geliyor sizde de aynı sorun var mı acaba ?Arkadaşlar merhaba Steelseries atctis 5 2019 edition kulaklığım var yeni bir bandana almak istiyorum nereden bulabilirim
Cırt cırtlı zaten demire takıp çıkarması kolay ve 3-5-7 ye uyumludur.n11 de dünyanın parası bi bandana 211 lira olurmuya
Mesaj otomatik birleştirildi:
teşekkürler bunlar bire bir aynısı dimi kalite olaraktan vs. bir de nasıl takılıyor
Hocam selamın aleyküm bir şey soracaktım elimde HyperX Cloud 2 var yakın zamanda arctis 5 aldım ama elimdeki cloud 2 ye göre sesi az geliyor sizde de aynı sorun var mı acaba ? @SCOLTArkadaşlar merhaba Steelseries atctis 5 2019 edition kulaklığım var yeni bir bandana almak istiyorum nereden bulabilirim