SteelSeries Arctis 5 yazılım Update sonrası ses gelmiyor

furkan234

80+
Reaksiyon skoru
5
Arkadaşlar merhaba, SteelSeries GG üzerinden kulaklığa gelen frameware güncellemesini yaptım. Bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra hiçbir şekilde kulaklıktan ses gelmedi. Telefona bağladım telefondan ses geliyor fakat bilgisayardan gelmiyor. Ses düzey karıştırıcısını açtım, ses aygıtı olarak düz sonar kapalı halini seçtiğimde kulaklığın hiçbir uygulama gelmiyor. Sonar Gaming olarak seçtiğimde uygulamalar orada gözüküyor. Hatta Spotify'da şarkı açtığımda yeşil olarak ses çıktığına dair bar yükselip düşüyor fakat kulaklığa ses gelmiyor. Kablolu ve kablosuz fark etmeksizin ses alamadım. Kulaklığı tak çıkar yaptım, driverı sildim tekrar yükledim. Acaba bu sorun neden olabilir?

sorunu çözebildin mi dostum ayınısını bende şuan yaşıyorum güncelleme yapınca gitti ses

ya şunun biran önce çözümü bulunması gerek kulaklığımızı kullanamıyoruz şaka gibi okadar para ver yazılım güncellemesi yaptın diye kulaklığı kullanama :D

Bende de aynı sorun var güncelleme sonrası oldu. Dongle çek tak yap, kulaklık kapa aç yap. Genelde 2 3 defa dongle çek tak yapınca geliyor ses

Bende de aynı sorun var güncelleme sonrası oldu. Dongle çek tak yap, kulaklık kapa aç yap. Genelde 2 3 defa dongle çek tak yapınca geliyor ses
düzeldimi o şekilde yapınca ben çok denedim ama olmadı sesim karşıya gidiyor bana ses yok gelen

düzeldimi o şekilde yapınca ben çok denedim ama olmadı sesim karşıya gidiyor bana ses yok gelen
Düzeliyor ama her pc yi açtığında tekrar yapman lazım. Yeni güncelleme gelene kadar idare etcez artık

• Beğen
Reaksiyonlar: mumi
Düzeliyor ama her pc yi açtığında tekrar yapman lazım. Yeni güncelleme gelene kadar idare etcez artık,
steelseries desteğe mail attım durumu vs açıkladım ss falan gönderdim bakalım kalıcı bi çözümle geri dönüş yaparlar inş hemen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,065
Üyeler
183,375
Son üye
tolga81
Geri