Perfectshot06
Moderatör
Dahası
Kullandığım bir kulaklık. Kulak içi olarak öneririm.
kafa üstü herkes kullanamıyor saçın şaftı çıkiyor tarayıncada düzelmiyorşahsen oyun için alıcaksam kulakiçi almazdım,normal kullanım için de bence daha iyileri var bu fiyata
Mikrofonu nasıl, konsolda vs. deneyimleme şansın oldu mu?Kullandığım bir kulaklık. Kulak içi olarak öneririm.
Mikrofonu iyi değil hocam. Kulak içi hiçbir kulaklığin mikrofonu iyi olmaz.Mikrofonu nasıl, konsolda vs. deneyimleme şansın oldu mu?
Kulak üstü kullanamıyorum çok terletiyor.kafa üstü herkes kullanamıyor saçın şaftı çıkiyor tarayıncada düzelmiyor
Huawei Freebuds Pro 4 çoğu kulaküstü oyuncu kulaklığından iyi mikrofona sahip.Mikrofonu iyi değil hocam. Kulak içi hiçbir kulaklığin mikrofonu iyi olmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kulak üstü kullanamıyorum çok terletiyor.
almayı düşünüyorum biraz daha deneyimlerinizi anlatabilirmisiniz. Eksi ve artı yönleri nelerdir ?Kullandığım bir kulaklık. Kulak içi olarak öneririm.
Eksik yani mikrofonu. Ses kasmasi falan baya iyi. Müzik dinleme kalitesi ise 10/7.almayı düşünüyorum biraz daha deneyimlerinizi anlatabilirmisiniz. Eksi ve artı yönleri nelerdir ?