Neler Yeni

steelseries arctis nova 1 kulaklık alınır mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Haktan Erol
hem bilgisayarda hem telefonda kullanılabilecek 1 kere para vereyim uzun süre kullanayım dediğim bir kulaklık arıyorum ve karşıma bu çıktı. Ama araştırırken kötü yorumlar yazanları falan görüyorum sizce bu kulaklık kaliteli ve verilen paraya değer mi

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
660
İsim
Musa Topçu
1x olanını almanı tavsiye ederim

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,775
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
hem bilgisayarda hem telefonda kullanılabilecek 1 kere para vereyim uzun süre kullanayım dediğim bir kulaklık arıyorum ve karşıma bu çıktı. Ama araştırırken kötü yorumlar yazanları falan görüyorum sizce bu kulaklık kaliteli ve verilen paraya değer mi
bende nova 1 var kesinlikle alma berbat bela bişey git az daha para koy iyisini al, steelseries dedim aldım ama çok pişmanım
Mesaj otomatik birleştirildi:

alalı 6 ay oluyor, 2. kez garantiye yolladım bekliyorum şuan.
1. de vidaları kendiliğinden çıkmıştı kulaklık 2 ye ayrılmıştı,
şuanda sol kulaklıktan cızırtılı sesler geliyor, bazen ses hiç gelmiyor.
Özellikle masraf çıkmasın, uzun süre götürsün diye adam akıllı kullanıyorum ama sonuç bu şekilde

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Haktan Erol
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende nova 1 var kesinlikle alma berbat bela bişey git az daha para koy iyisini al, steelseries dedim aldım ama çok pişmanım

alalı 6 ay oluyor, 2. kez garantiye yolladım bekliyorum şuan.
1. de vidaları kendiliğinden çıkmıştı kulaklık 2 ye ayrılmıştı,
şuanda sol kulaklıktan cızırtılı sesler geliyor, bazen ses hiç gelmiyor.
Özellikle masraf çıkmasın, uzun süre götürsün diye adam akıllı kullanıyorum ama sonuç bu şekilde
Hocam daha yeni gördüm kusura bakmayın ben de araştırdığım da özellikle malzeme kalitesini eleştirenleri çok görüyordum, logitech g435 1.800 tl ye yakalama fırsatım oldu (arkadaş tavsiyesi üzerine teknosa outletten aldım) onu deneyeceğim teşekkür ederim

Trabzonlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Ömerfaruk
Fiyatını bilmiyorum hem pc hem telefon için artics 9 kullanıyorum

Trabzonlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Ömerfaruk
sorduk mu? adam arctis 1 nova diyor, sen arctis 9 diyorsun? konuyla alakan 0
ya bi mallık yada taklit yapıyorsun sanırsam ki cümlenin başı FİYATINI BİLMİYORUM yazıyor teşekkürler hadi yallah

mantania

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Mehmet Can SAĞLAM
Ben de arctis nova1 kullanıyorum. Videolarda görülen sonar uygulamasındaki gürültü engelleme özelliği nova3'den itibaren geliyor onu belirteyim nova 1 için sonar uygulamasında o özellik aktif değil. Kulaklığın sesleri ve oyun içi ses kasma durumları bence yeterli. Yaşadığım tek sıkıntı kronik sorun olan kulaklığı kısaltıp uzattığın kısmın ordaki vidalar sorunlu. Sık sık tekrar sıkmak gerekiyor, kendiliğinden düşüyor vidalar.

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,775
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Ben de arctis nova1 kullanıyorum. Videolarda görülen sonar uygulamasındaki gürültü engelleme özelliği nova3'den itibaren geliyor onu belirteyim nova 1 için sonar uygulamasında o özellik aktif değil. Kulaklığın sesleri ve oyun içi ses kasma durumları bence yeterli. Yaşadığım tek sıkıntı kronik sorun olan kulaklığı kısaltıp uzattığın kısmın ordaki vidalar sorunlu. Sık sık tekrar sıkmak gerekiyor, kendiliğinden düşüyor vidalar.
katılıyorum çok berbat bi sorun 3 kere yaşadım bende 3 ayda

Hocam daha yeni gördüm kusura bakmayın ben de araştırdığım da özellikle malzeme kalitesini eleştirenleri çok görüyordum, logitech g435 1.800 TL ye yakalama fırsatım oldu (arkadaş tavsiyesi üzerine teknosa outletten aldım) onu deneyeceğim teşekkür ederim
iyi yapmışsınız hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,463
Üyeler
164,501
Son üye
kaan3141
Top Bottom