forum.donanimarsivi.com
Bende şuanda arctis nova 1 kullanıyorum ve okuduğunuz şikayetlerin hiç birine denk gelmedim. 2023 şubatta aldım kulaklığı konfor konusunda kesinlikle kulak pedleri ve kafa bandı aşırı rahatlatıyor razer blackshark hyperx cloud 2 den daha rahat kulaklık vida gevşemesi bilmiyorum kulaklık aldığım günden beri aynı duruyor kesinlikle bir problemi olmadı mikrofon konusnda yine hiç bir problemim olmadı steelseries driveri yerine kendi thx driverimdan ayarladim çok iyi oldu tek eksiği diyebileceğim steelseries in driver problemi başka driver kullanırsanız daha rahat edersiniz güncel olarak favori oyuncu ekipmanı üreten firmadır kendileri benim için razer logitech corsair ürünlerinden sonra fiyatına göre çok iyi geldi banaAlınmaz berbat bi kulaklık, aktif olarak hala kullanıyorum. Tercih edilmemeli, Niye alınmaz diyorsan;
STEELSERIES NOVA 1 UZUN KULLANIM REHBERİ (ALMAYIN, ALDIRTMAYIN)
! İLK OLARAK, ALMAYIN veya ALDIRTMAYIN ! Nedenlerine gelicek olursak öncelikle 2023 Mart ayında MediaMarkt tan aldım. İlk aylar herhangi bir sorun yoktu tek rahatsız olduğum konu konforu sıfırdı, kulağım rahat değildi ve çok terletiyordu. 3. Ayda ilk sıkıntımı yaşadım ve genel bir problem...forum.donanimarsivi.com
süphanallah ilk defa böyle bi yorum gördümBende şuanda arctis nova 1 kullanıyorum ve okuduğunuz şikayetlerin hiç birine denk gelmedim. 2023 şubatta aldım kulaklığı konfor konusunda kesinlikle kulak pedleri ve kafa bandı aşırı rahatlatıyor razer blackshark hyperx cloud 2 den daha rahat kulaklık vida gevşemesi bilmiyorum kulaklık aldığım günden beri aynı duruyor kesinlikle bir problemi olmadı mikrofon konusnda yine hiç bir problemim olmadı steelseries driveri yerine kendi thx driverimdan ayarladim çok iyi oldu tek eksiği diyebileceğim steelseries in driver problemi başka driver kullanırsanız daha rahat edersiniz güncel olarak favori oyuncu ekipmanı üreten firmadır kendileri benim için razer logitech corsair ürünlerinden sonra fiyatına göre çok iyi geldi bana
özellikle takip etmiyor olmama rağmen ben de hep kötü yorum görmüştüm ilk kez öveni gördümsüphanallah ilk defa böyle bi yorum gördüm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
iyi dostum ne güzel inşallah sıkıntı yaşamazsın, kendiminmiş gibi sevindim valla
Kulaklığı Gym'e giderken bile takıyorum gün içinde kablosuz kulaklığımın şarjı bitince de kullanıyorum yanımda taşıyorum ve kulaklık görüntü olarakta ses olarakta kesinlikle iyiözellikle takip etmiyor olmama rağmen ben de hep kötü yorum görmüştüm ilk kez öveni gördüm
Valla bende öyle kankaözellikle takip etmiyor olmama rağmen ben de hep kötü yorum görmüştüm ilk kez öveni gördüm