Neler Yeni

Steelseries Arctis Nova 3 mü HyperX Cloud 3 mü

Wexiar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Efe Eroğlu
Müzik, oyun, dizi ve film için alacağım. Bu yüzden hepsinin ortak performansı önemli. Cloud 3 deri ped olduğundan biraz uzak kaldım. Steelseries Nova 1 almıştım fakat vida sorunundan dolayı iade ettim, Nova 3'te böyle bir sorun yokmuş sanırım. Hangisini önerirsiniz?

Müzik, oyun, dizi ve film için alacağım. Bu yüzden hepsinin ortak performansı önemli. Cloud 3 deri ped olduğundan biraz uzak kaldım. Steelseries Nova 1 almıştım fakat vida sorunundan dolayı iade ettim, Nova 3'te böyle bir sorun yokmuş sanırım. Hangisini önerirsiniz?
Bende cloud 3 var memnunum bir sıkıntı da yaşamadım

Wexiar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Efe Eroğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende cloud 3 var memnunum bir sıkıntı da yaşamadım
Daha önce deri ped çok kullanmadım, o yüzden sorun yaşar mıyım diye düşünüyorum. Ayrıca tamamen oyun odaklı almıyorum, bu yüzden müzik performansı da önemli.

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
deriped lanet bişey terletiyor ve bi süre sonra dökülme yapıyor

xTURANN

80+ Silver
Nova 3 ile Cloud 3 Bence kıyaslanamaz. 5 veya 7 olsaydı belki.

Cloud 3 Al, Rahatına Bak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha önce deri ped çok kullanmadım, o yüzden sorun yaşar mıyım diye düşünüyorum. Ayrıca tamamen oyun odaklı almıyorum, bu yüzden müzik performansı da önemli.
Deri pad'in yalıtımı da iyi oluyor, müzik performansı bu sebeple daha iyi olabilir.

Wexiar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Efe Eroğlu
deriped lanet bişey terletiyor ve bi süre sonra dökülme yapıyor
Kumaş ped kullandım bugüne kadar ve çok rahatlar. Deri pedin hem terleme hem de dökülme olayından dolayı ona biraz uzağım.

Nova 3 ile Cloud 3 Bence kıyaslanamaz. 5 veya 7 olsaydı belki.

Cloud 3 Al, Rahatına Bak.

Deri pad'in yalıtımı da iyi oluyor, müzik performansı bu sebeple daha iyi olabilir.
Neye göre kıyaslanamaz hocam? Oyun olarak iyi bir kulaklık olduğu söyleniyor Cloud 3'ün fakat konfor anlamında Arctis daha önde sanırım.

xTURANN

80+ Silver
Kumaş ped kullandım bugüne kadar ve çok rahatlar. Deri pedin hem terleme hem de dökülme olayından dolayı ona biraz uzağım.

Neye göre kıyaslanamaz hocam? Oyun olarak iyi bir kulaklık olduğu söyleniyor Cloud 3'ün fakat konfor anlamında Arctis daha önde sanırım.
Ben kendimce tryhard oyun oynayan biri olarak kıyaslanamaz dedim. Kaldı ki nova 3 giriş seviyesi. 5 orta 7'de üst dersek, cloud 3 orta - üst hatta direkt üst kısımda yer alıyor. Mikrofon kalitesi de çok iyi. Konfor olarak bir kulaklıktan ne bekleniyor bilmiyorum. Ben günlük 8 - 10+ saat kullanıyorum ve kafamdan çıkarmıyorum cloud 3'ü, bir ağrı hissetmiyorum. Bu da konfor açısından yeterli değil mi ? Steelseries kumaş pad kullanıyor, daha konforlu diyecekseniz de karşı tez olarak şunu sunuyorum, deri pad'in yalıtımı daha iyi ?

Zaten "bence" demişim yorumumda, fazla tartışmaya gerek yok.

Wexiar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Efe Eroğlu
Ben kendimce tryhard oyun oynayan biri olarak kıyaslanamaz dedim. Kaldı ki nova 3 giriş seviyesi. 5 orta 7'de üst dersek, cloud 3 orta - üst hatta direkt üst kısımda yer alıyor. Mikrofon kalitesi de çok iyi. Konfor olarak bir kulaklıktan ne bekleniyor bilmiyorum. Ben günlük 8 - 10+ saat kullanıyorum ve kafamdan çıkarmıyorum cloud 3'ü, bir ağrı hissetmiyorum. Bu da konfor açısından yeterli değil mi ? Steelseries kumaş pad kullanıyor, daha konforlu diyecekseniz de karşı tez olarak şunu sunuyorum, deri pad'in yalıtımı daha iyi ?

Zaten "bence" demişim yorumumda, fazla tartışmaya gerek yok.
Biraz da kişisel bir durum ped meselesi. Deri çok terlettiği için ve zamanla soyulduğu için tercih etmemeye çalışıyorum.

xTURANN

80+ Silver
Biraz da kişisel bir durum ped meselesi. Deri çok terlettiği için ve zamanla soyulduğu için tercih etmemeye çalışıyorum.
%75'e %25 "bence" kişisel bir durum değil. Ses kasıyorum, müzik dinliyorum diyorsan ses yalıtımı iyi bir şeye ihtiyacın var. Zamanında kumaş pad'li G231 Kullandım, tek avantajı terletmiyordu o kadar.

Zamanla soyulduğunda HyperX'e mail atarsın, pad yollar. TR Yollamıyorsa Yurt dışı yollar. Zaten satılıyor internette.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,260
Üyeler
163,623
Son üye
alprcr
Top Bottom