Neler Yeni

Çözüldü✓ SteelSeries Arctis Nova 7 mi Arctis 9 Mu (IV Diablo Edition)

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mert Önder

Arkadaşlar bu 2 ürün arasında özellik farkı var mı bunu merak ediyorum. Görüntü dışında herhangi bir özellik farkı var mı?
Nova 7 almayı düşünüyorum bir yandan da aklım Arctis 9'da. Hangisini almalıyım yardımcı olur musunuz?
Bunlardan farklı önerebileceğiniz kulaklık var mı? Önerilere açığım.

Kullanım amacı oyun, FPS tarzı oyunlar. Valorant, CS 2.

Lost_Dragon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
964
İsim
Göksel Gündüz
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mert Önder
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Steelseries Arctis Nova 7 daha iyi görünüyor.​

peki diablo serisini alsam fark varmı normal siyah modelınden özellikler aynımı

ufukbarin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ufuk BARIN

Arkadaşlar bu 2 ürün arasında özellik farkı var mı bunu merak ediyorum. Görüntü dışında herhangi bir özellik farkı var mı?
Nova 7 almayı düşünüyorum bir yandan da aklım Arctis 9'da. Hangisini almalıyım yardımcı olur musunuz?
Bunlardan farklı önerebileceğiniz kulaklık var mı? Önerilere açığım.

Kullanım amacı oyun, FPS tarzı oyunlar. Valorant, CS 2.
Arctis 9 kullanan biri olarak çok memnundum. Yaklaşık 3 sene kullandım. Lakin tek 1 problemi var arctis 9 un hocam. Bağlantı kopma problemi oluyor. Şarjı olmasına rağmen bir anda kulaklık kendi kendine kapanıyor. 2 defa garantiye gönderdim. Her seferinde sıfır kulaklık gönderdiler. Lakin gelen kulaklıklarda da belirli bir zaman sonra aynı problemi yaşadım

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Batuhan çavuşer
Arctis 9 kullanan biri olarak çok memnundum. Yaklaşık 3 sene kullandım. Lakin tek 1 problemi var arctis 9 un hocam. Bağlantı kopma problemi oluyor. Şarjı olmasına rağmen bir anda kulaklık kendi kendine kapanıyor. 2 defa garantiye gönderdim. Her seferinde sıfır kulaklık gönderdiler. Lakin gelen kulaklıklarda da belirli bir zaman sonra aynı problemi yaşadım
Merhabalar hocam ufuk hocamın dedigi gibi artic 9 kullandım 3 sene kulaklık kendilinden arada kopuyor ben totalde 3 4 kez gönderdim 1 tanesinde mikrofun tusu içine çökmüştü 1 2 hafta öncede ömrünün sonuna geldi kulaklık 1 sabah kalktımda pc baglayamadım baska pcdede denedim düzelmedi kendilinden hicbir sorun yokken bozuldu garantide bitti kısaca sürekli bozulur ama rahatlık olarak felan hiçbir kafa agrıtma yapmaz ama tofaş gibi servise çok yollayabbilirsiniz bende şuan 2 model arasında kaldım nova 7 deneyimim çok ama nova 7 yeni oldundan aklımda o var aldıysanız bilgi paylaşırsanız sevinirim iyi forumlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,081,611
Üyeler
171,953
Son üye
samyy099
Top Bottom