Bluelektro
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 500
Her gün yeni bir ikilem oluyor bu site sayesinde bir hafta önce barracuda pro aldım yahuiyi fiyat. aynı kulaklığa sahibim alacak olanlara öneriyorum.
Her gün yeni bir ikilem oluyor bu site sayesinde bir hafta önce barracuda pro aldım yahuiyi fiyat. aynı kulaklığa sahibim alacak olanlara öneriyorum.
al için rahat etsin bariHer gün yeni bir ikilem oluyor bu site sayesinde bir hafta önce barracuda pro aldım yahu![]()
değer rahatlık konfor istiyorsan alınır dahili bluetooth'u sayesinde de dışarda da kullanırsın müzik için fena değil film izlerken de tv'ne bağlarsınHocam kullanan arkadaşlar değer mi alınır mı?
Ss te daha fazla potansiyel var ama kısmışlar gibi geldi bana. Tiz performansı çok önemli benim için daha çok müzik dinliyorum çünkü. Ama her iki kulaklığı alan da pişman olmaz gibi geldi bana. Ss e sağlam bir anfi desteği yapılırsa bir tık öne geçer gibi geldi bana. Senin yorumun nedir hocam, kullanıyorsun çünkü.al için rahat etsin bari
![]()
SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless [7, 7P, 7X] vs Razer Barracuda Pro Wireless: Which Headphones Are Better?
Compare the SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless [7, 7P, 7X] and Razer Barracuda Pro Wireless headphoneswww.rtings.com
Post automatically merged:
değer rahatlık konfor istiyorsan alınır dahili bluetooth'u sayesinde de dışarda da kullanırsın müzik için fena değil film izlerken de tv'ne bağlarsın
basslar tizler oldukça dengeli doğal ses konusunda başarılı. bir müzik kulaklığı olmadığı için sürücüler oyuna optimize edilmiş yani senin kısmışlar dediğin nokta tam olarak bu. bir müzik kulaklığı olmadığı için basslar tatmin edici değil sürücüden dolayı. işin oyun kısmına gelecek olursak tam kıvamında bir kulaklık çok rahat ses kasılabiliyor. ayrıca film de keyifle izlenebiliyor aşırı bass vermediği ve dengeli olduğu için. yatarken film izliyorum kulaklık padleri o kadar rahat kı kafana koyacağın yastığın yaptığı baskıyı kulaklıkta hissetmiyorsun. padler oldukça başarılı memory foam kıvamında. terletmiyor ayrıca. bluetooth konusuna gelirsek dahili olması sokakta bile kulaklığı kullanabilmeni sağlıyor. tabi bu özellik olduğu için de akıllı tv'ye yada tv stick'lere bağlanabiliyor. diğer yandan telefonla görüşme konusunda da çok başarılı. Bu kulaklığın en can alıcı noktalarından biri de mikrofon kalitesi.Ss te daha fazla potansiyel var ama kısmışlar gibi geldi bana. Tiz performansı çok önemli benim için daha çok müzik dinliyorum çünkü. Ama her iki kulaklığı alan da pişman olmaz gibi geldi bana. Ss e sağlam bir anfi desteği yapılırsa bir tık öne geçer gibi geldi bana. Senin yorumun nedir hocam, kullanıyorsun çünkü.
Referans kulaklık gibi olmuş o zaman. Ses için herhangi bir yazılım kullanıyor musun Ss in kendi yazılımı haricinde? Senin yorumunun aksine rtings bass performansında razer dan fazla puan vermiş kulaklığabasslar tizler oldukça dengeli doğal ses konusunda başarılı. bir müzik kulaklığı olmadığı için sürücüler oyuna optimize edilmiş yani senin kısmışlar dediğin nokta tam olarak bu. bir müzik kulaklığı olmadığı için basslar tatmin edici değil sürücüden dolayı. işin oyun kısmına gelecek olursak tam kıvamında bir kulaklık çok rahat ses kasılabiliyor. ayrıca film de keyifle izlenebiliyor aşırı bass vermediği ve dengeli olduğu için. yatarken film izliyorum kulaklık padleri o kadar rahat kı kafana koyacağın yastığın yaptığı baskıyı kulaklıkta hissetmiyorsun. padler oldukça başarılı memory foam kıvamında. terletmiyor ayrıca. bluetooth konusuna gelirsek dahili olması sokakta bile kulaklığı kullanabilmeni sağlıyor. tabi bu özellik olduğu için de akıllı tv'ye yada tv stick'lere bağlanabiliyor. diğer yandan telefonla görüşme konusunda da çok başarılı. Bu kulaklığın en can alıcı noktalarından biri de mikrofon kalitesi.
yıllardır gaming için tek marka satın alıyorum bu marka da steelseries. daha önce ki tüm serilerini deneyimledim.pozunu da bırakayım
Alıntıyı görüntüle
ss harici creative'nin ses kartı var hocam pc bağlantısında onu kullanıyorum tabi ara sıra ben stok kullanıcı gibi anlattımReferans kulaklık gibi olmuş o zaman. Ses için herhangi bir yazılım kullanıyor musun Ss in kendi yazılımı haricinde? Senin yorumunun aksine rtings bass performansında razer dan fazla puan vermiş kulaklığa. Deri pad olması ve mikrofon kalitesi en büyük eksisi Pro nun İş görüyor tabi ama tws kulaklıktan biraz daha iyi. Tizler kaybolmuyor benim için en önemli kriter.
Bluetooth performansı nasıl hocam? İtx kasa kullanıyorum benim öyle ses kartı falan gibi oyuncaklara yerim yok malesefss harici creative'nin ses kartı var hocam pc bağlantısında onu kullanıyorum tabi ara sıra ben stok kullanıcı gibi anlattım
Post automatically merged:
bende ki soundblaster'a kablo ile bağlayınca tabii ki bir müzik kulaklığı kadar bass veriyor ama normal kullanıcı olarak yani ekstralarım yokmuş gibi anlatmak zorundayım ki insanlar anlasınlar![]()