angaralı0698
80+
Dahası
media marktan
aleyküm selam hiç denemedimde benim bildiğim jack ucunda yani auxda mikrofon veri iletimi yok sadece ses iletimi oluyor. müzik kulaklıkları gibi. bt ile çağrı alabilirsin ama. hatta mikrofonu çıkarhocam selamlar. jack ile bağladığımda bende mikrofon çalışmıyor. benzer bir durum var mı sizde de
Aslında auxta mikrofon veri iletimi var hocam, şu şekilde siyah çizgilerin sayısına göre diyebilirim en basit tabirle. Şimdi şöyle, bende Jack girişini USB cye çeviren bı aparat var. Onunla baglarsam telefona ya da pcye, mikrofon çalışıyor. Ama bu selilde de sonar görmüyor kulaklığı. Ancak gamedace bagladigimda çalışmıyor. Kablolu daha iyi kalite verdiği için bir de kablolu deneyim oyunları demiştim ama mikrofon çalışmayinca o şekilde tadim kaçtıaleyküm selam hiç denemedimde benim bildiğim jack ucunda yani auxda mikrofon veri iletimi yok sadece ses iletimi oluyor. müzik kulaklıkları gibi. bt ile çağrı alabilirsin ama. hatta mikrofonu çıkartelesekreter gibi oluyoruz
![]()
hayır kulaklıkta yok aux kablosunda olması bir şey ifade etmez. ki bu o amaçla üretilmedi. adamlar düşünürdü yoksaAslında auxta mikrofon veri iletimi var hocam, şu şekilde siyah çizgilerin sayısına göre diyebilirim en basit tabirle. Şimdi şöyle, bende Jack girişini USB cye çeviren bı aparat var. Onunla baglarsam telefona ya da pcye, mikrofon çalışıyor. Ama bu selilde de sonar görmüyor kulaklığı. Ancak gamedace bagladigimda çalışmıyor. Kablolu daha iyi kalite verdiği için bir de kablolu deneyim oyunları demiştim ama mikrofon çalışmayinca o şekilde tadim kaçtı
Steelseries ile konuştum, kulaklikta var ancak gamedac de o özellik yokmuş. Jack ile ses iletimi gamedac ile yapılmak istenirse kablolu versiyon alinmaliymis. Bence biraz saçma olmuş çünkü ürünü pazarlarken kablolu veya kablosuz diye pazarliyorlar. Yani daha detaylı bilgi verilebilirdi, şu an bende kablosuz kullanıyorum ama kulaklığın tam gücünü ve kalitesini bu şekilde alamıyoruz. Tam güç ve kalite almak için direkt anakarta baglamak lazım ki onun için de y splitter kablo lazım ayriyeten. Ve anakartin ses anfisi ne kadar kaliteli tartışılır sonuçta bı amfi değil. Yani sonuç olarak kablolu versiyon ile gelen gamedac kablosuz ile gelen gamedac ten çok daha ileri düzeyde. Amfi görevi görüyor. Ben ikisi de aynı gibi düşünmüştüm alırken.hayır kulaklıkta yok aux kablosunda olması bir şey ifade etmez. ki bu o amaçla üretilmedi. adamlar düşünürdü yoksa
aslında kablosuzdakida amfi görevi görür. arkadaki portlarıyla. ama dediğin gibi kablolu modelde bende vardı. sattım. kulaklığın aux kablosunu başka marka kulaklıpğa wh1000xm4 e yani taktım sesi değişti kulaklığın. şuan pek önemsemiyorum çünkü. ss nova pro wirelessi kullanmıyorum. audeze maxwell varkenSteelseries ile konuştum, kulaklikta var ancak gamedac de o özellik yokmuş. Jack ile ses iletimi gamedac ile yapılmak istenirse kablolu versiyon alinmaliymis. Bence biraz saçma olmuş çünkü ürünü pazarlarken kablolu veya kablosuz diye pazarliyorlar. Yani daha detaylı bilgi verilebilirdi, şu an bende kablosuz kullanıyorum ama kulaklığın tam gücünü ve kalitesini bu şekilde alamıyoruz. Tam güç ve kalite almak için direkt anakarta baglamak lazım ki onun için de y splitter kablo lazım ayriyeten. Ve anakartin ses anfisi ne kadar kaliteli tartışılır sonuçta bı amfi değil. Yani sonuç olarak kablolu versiyon ile gelen gamedac kablosuz ile gelen gamedac ten çok daha ileri düzeyde. Amfi görevi görüyor. Ben ikisi de aynı gibi düşünmüştüm alırken.