Yardım Steelseries Arctis Nova5 firmware güncellemesi sonrası kulaklıktan ses gelmiyor

mumi

80+
Reaksiyon skoru
19
Steelseries Arctis Nova5 Kulaklığım var kulaklık kablosuz bir şekilde dongle ile bilgisayara bağlanıyor mikrondan karşıya sesimde gidiyor ama ne müziği ne oyunu ne arkadaşlarımı hiç birşeyin sesi bana gelmiyor driver sildim geri yükledim sıfır kurulum vs yaptım düzelmedi.
Kulaklığa Güncelleme geldi yaptım bilgisayara res attım böyle oldu

Bende güncelledim ama herhangi bir sorun olmadı bilgisayar ayarlarına felan bak ses yerine belki kısılmıştır vs

Bende güncelledim ama herhangi bir sorun olmadı bilgisayar ayarlarına felan bak ses yerine belki kısılmıştır vs
herşeyi kontrol ettim dirver sildim geri yükledim tüm ses cihazlarını kaldırdım yeniden tanımladım akla gelebilcek herşeyi yaptım şuan eski kulaklığımı taktım onu kullanıyorum bir sorun yok nova5 i bağlayınca mikrofonuda çalışıyor karşıya ses gidiyor ama bana hiç bir ses gelmiyor çok tuhaf çözemedim kulaklığım var on numara ama suan kullanamıyorum :D

Bende de aynı sorun var güncelleme sonrası oldu. Dongle çek tak yap, kulaklık kapa aç yap. Genelde 2 3 defa dongle çek tak yapınca geliyor ses

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,036
Üyeler
186,003
Son üye
anot
Geri