İade edemezsin artık. Her oyunda sitede falan var mı bu cızırtıben bu kulaklığı aldım sıkıntısız 7 ay geçti ve sonra derinden gelen bir cızırtı olduğunu fark ettim sizce nedeni ne olabilir??iade etmeli miyim??
|garantisi var 2yıllık| video izlerken fln arkadan geliyo cızırtı oyun oynarken fark etmedimİade edemezsin artık. Her oyunda sitede falan var mı bu cızırtı
İşte iade edemezsin garantiye gönderirsin. Farklı bir cihazda da dene yine aynıysa garantiye gönder|garantisi var 2yıllık| video izlerken fln arkadan geliyo cızırtı oyun oynarken fark etmedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
|garantisi var 2yıllık| video izlerken fln arkadan geliyo cızırtı oyun oynarken fark etmedim
Garantide de tamir olamayacak bir şeyse iadesi yapılırİşte iade edemezsin garantiye gönderirsin. Farklı bir cihazda da dene yine aynıysa garantiye gönder
sesi nasıl az mı çok mu aga herkes kötülüyor çok kısık ses falanben bu kulaklığı aldım sıkıntısız 7 ay geçti ve sonra derinden gelen bir cızırtı olduğunu fark ettim sizce nedeni ne olabilir??iade etmeli miyim??