Neler Yeni

steelseries arctis3 2019edition

Eligoefe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Elif
ben bu kulaklığı aldım sıkıntısız 7 ay geçti ve sonra derinden gelen bir cızırtı olduğunu fark ettim sizce nedeni ne olabilir??iade etmeli miyim??

Eligoefe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Elif
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
|garantisi var 2yıllık| video izlerken fln arkadan geliyo cızırtı oyun oynarken fark etmedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

İade edemezsin artık. Her oyunda sitede falan var mı bu cızırtı
|garantisi var 2yıllık| video izlerken fln arkadan geliyo cızırtı oyun oynarken fark etmedim

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9

İşte iade edemezsin garantiye gönderirsin. Farklı bir cihazda da dene yine aynıysa garantiye gönder

İşte iade edemezsin garantiye gönderirsin. Farklı bir cihazda da dene yine aynıysa garantiye gönder
Garantide de tamir olamayacak bir şeyse iadesi yapılır

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,041
İsim
Hasan
ben bu kulaklığı aldım sıkıntısız 7 ay geçti ve sonra derinden gelen bir cızırtı olduğunu fark ettim sizce nedeni ne olabilir??iade etmeli miyim??
sesi nasıl az mı çok mu aga herkes kötülüyor çok kısık ses falan

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,773
İsim
Toxpox
Klasik SteelSeries sorunu. Arctis 1 Wireless de basima geldi iade ettim Arctis 5 2019 da basima geldi yine iade ettim.

2 Ay olmus iade edemiyorsun AMA eger garantiye verirsen (Sorunu cozemiyorlar yani onarim istesen de yapamazlar) sorunu soyleyip adamlar sana iade raporu vermek zorunda kaliyorlar EGER ellerinde yoksa ayni urun.

Eligoefe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Elif
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
telefonda da denedim cızırtı hala var sanırım garantiye göndericem ne yapim düzelmezse de düzelmesin öyle kullanırım

Top Bottom