Neler Yeni

SteelSeries Bim Saçmalığı Noob Kulaklık

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
arkadaşlar herkes delirmiş bu noob kulaklık almak istiyor!! arkadaşlar bence çok kötü ve pahalı bir kulaklık öğhhh!! geçen mağazaya girdim ve herkes koşturuyordu o noob kulaklığını almak için :((( .
Arkadaşlar o amerikan malı ve onlar bize düşman o yüzden almayanı vatan hainimisiniz!! türk malı turbox gibi hem daha ucuz ve gamer markalar varken bunldan alanda ne bilim??
bunu 80 lira aldım hemde ışıklı ve gamır bence çok iyi bana katılanlar +1 atarsanız öutlu olurum bye bye buda bb demek slm..

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Lan gene sen gelmişsin olum boşu boşuna farklı farklı vpn ler deneme git boş boş otur daha faydalısın.

Trool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
Ahmet
arkadaşlar herkes delirmiş bu noob kulaklık almak istiyor!! arkadaşlar bence çok kötü ve pahalı bir kulaklık öğhhh!! geçen mağazaya girdim ve herkes koşturuyordu o noob kulaklığını almak için :((( .
Arkadaşlar o amerikan malı ve onlar bize düşman o yüzden almayanı vatan hainimisiniz!! türk malı turbox gibi hem daha ucuz ve gamer markalar varken bunldan alanda ne bilim??
bunu 80 lira aldım hemde ışıklı ve gamır bence çok iyi bana katılanlar +1 atarsanız öutlu olurum bye bye buda bb demek slm..
Sona (!) işaretini koy bari anlamayacaklar şimdi. İroni demi? Umarım ironidir

Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Ali Karadağ
sadece sj atıp geçiyorum

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,739
İsim
Gtx 1090Tİ
sj

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Şaka ise komik değil ise daha da komik.

Trollemek için mi geliyorsunuz?

Zaquare

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Mert
Olm ne steel series ı git rampage al ya da gamepower aşırı kaliteli.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kanka sadece bir cevap
Sanane ?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular