Steelseries Garantisi ve Rival 600

louvert

80+
Reaksiyon skoru
67
Arkadaşlar selam.

Elimde rival 600 var alalı 1 yıl kullanalı da 7-8 ay filan oluyor. aslında asıl sorun sağ tıkın bazen çalışmaması ama şimdi bir de üzerindeki aydınlatmalar yanıp sönmeye başladı ( uygulamasından tamamen kapatsam bile). sol taraftaki 3 bölge ve logosundaki aydınlatmalar. sizce garantiye göndersem bunu (ve sağ tık sorununu) çözerler mi? steelseries ürününü garantiye gönderen var mı

Arkadaşlar selam.

Elimde rival 600 var alalı 1 yıl kullanalı da 7-8 ay filan oluyor. aslında asıl sorun sağ tıkın bazen çalışmaması ama şimdi bir de üzerindeki aydınlatmalar yanıp sönmeye başladı ( uygulamasından tamamen kapatsam bile). sol taraftaki 3 bölge ve logosundaki aydınlatmalar. sizce garantiye göndersem bunu (ve sağ tık sorununu) çözerler mi? steelseries ürününü garantiye gönderen var mı
Benim Apex 5 bozuk gelmişti iade almıştım. Büyük ihtimal çözerler sorununu ama kullanıcı hatası demeleri yüksek bir ihtimal.

Garantisi devam ediyorsa gönder steelseries in müşteri hizmetleri iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim Apex 5 bozuk gelmişti iade almıştım. Büyük ihtimal çözerler sorununu ama kullanıcı hatası demeleri yüksek bir ihtimal.
Hangi siteden almıştın?

yollayın bence.

bana da öyle geliyor özellikle sağ tık için kullanıcı hatası diyecekler

Garantisi devam ediyorsa gönder steelseries in müşteri hizmetleri iyi

Hangi siteden almıştın?
garanti belgesinde despec bilgisayar yazıyor. herhalde burasıdır değil mi müşteri hizmetleri

bana da öyle geliyor özellikle sağ tık için kullanıcı hatası diyecekler

garanti belgesinde despec bilgisayar yazıyor. herhalde burasıdır değil mi müşteri hizmetleri
Steelseries in Türkiye de şubesi/servisi falan yok steelseries in Türkiye deki distribütörü despec di herhalde tam hatirlamiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,182,648
Üyeler
187,715
Son üye
Nocturnal
Geri