BugiBlack
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 264
Selamlar dostlar, dün sipariş elime ulaşan rival 600 model mouse orjinal kutudan çıkan kablosu bozuk ve o kablo ile bilgisayara takınca çalışmıyor. Başka bir kablo buldum onunla çalışıyor lakin o kabloyu da kullanıp kullanmama konusunda kararsız kaldım sonuçta mousea zarar versin istemem, az önce de teknik servisi aradım iade edin biz kontrol ederiz tarzı şeyler söylediler ama ne yapsam kararsız kaldım başka bir kablo ile kullanmaya devam mı etsem yoksa bir daha uğraşıp garantiye göndersem mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bir de dostlar ürünün kaydırma topunda ufak bir sıkıntı var sanırım sayfayı aşağı indirirken garip bir ses çıkartıyor sanki bir şeye sürtünüyormuş gibiSelamlar dostlar, dün sipariş elime ulaşan rival 600 model mouse orjinal kutudan çıkan kablosu bozuk ve o kablo ile bilgisayara takınca çalışmıyor. Başka bir kablo buldum onunla çalışıyor lakin o kabloyu da kullanıp kullanmama konusunda kararsız kaldım sonuçta mousea zarar versin istemem, az önce de teknik servisi aradım iade edin biz kontrol ederiz tarzı şeyler söylediler ama ne yapsam kararsız kaldım başka bir kablo ile kullanmaya devam mı etsem yoksa bir daha uğraşıp garantiye göndersem mi?