Neler Yeni

Yardım Steelseries prime yoksa razer deathadder essential mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Emre
Arkadaşlar Steelseries prime yoksa razer deathadder essential mı fps oyunları için
steelseries prime şipariş ettim ama bazılari kötü diyor şiparişi iptal edip razer essential mı almalıyım.
kargoya verilmeden iptal etmem lazım.

Çok farkedeceğini sanmıyorum 20 25 euro bandında mouselar ikisi de hangisi hoş geliyorsa onu al.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok farkedeceğini sanmıyorum 20 25 euro bandında mouselar ikisi de hangisi hoş geliyorsa onu al.
prime 450 ips 50g essintial 220 ips 30g arada fark var fps oyunları için fark eder mi? daha iyi flick filan atarmıyım
buarada mous padi steelseries qck şipariş verdim

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,246
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Arkadaşlar Steelseries prime yoksa razer deathadder essential mı fps oyunları için
steelseries prime şipariş ettim ama bazılari kötü diyor şiparişi iptal edip razer essential mı almalıyım.
Essential alma razerın bu mousesi özellikle kronik scroll arızasına sahip kullanmış biri olarak söylüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

prime 450 ips 50g essintial 220 ips 30g arada fark var fps oyunları için fark eder mi? daha iyi flick filan atarmıyım
buarada mous padi steelseries qck şipariş verdim
ips farkı hissedebilirdin ikisinide deneseydin ancak kağıt üstünde fazlaca fark var

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Essential alma razerın bu mousesi özellikle kronik scroll arızasına sahip kullanmış biri olarak söylüyorum

ips farkı hissedebilirdin ikisinide deneseydin ancak kağıt üstünde fazlaca fark var
prime skatezleri kötüymüş ve gecikme sorunu varmış bu sorun yaratırmı

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,246
İsim
Emre
Discord
necromancerr
bu konuda seni başka birine yönlendireyim ben en iyisi @MuratTheFounderOfGariban hocam benden milyar kat daha bilgili bu konularda

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,715
İsim
Emre siyah
prime fps al güzel .

Dahası  
Reaksiyon skoru
11,994
İsim
Murat Orhan
E
Essentials kadar berbat bir mouse yok. Prime FPS al

bahadiir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
BAHADIR ÇAN

bende essential kullanıyorum aynı scroll sorununu bende yaşıyorum hatta sol clik te çift tıklamaya başladı bende ss aerox 3 almayı düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,237
Üyeler
160,052
Son üye
Kpiser
Top Bottom