Hocam reportladım sizi. Konu sahibi arkadaş, ılık su ve piril ile yıkayabilirsin. Kuruması için sakın kurutma makinesi kullanma. Güneşe ser kendi kendine kurusun.Hiç Fikrim Yok
Hocam güneşin altına koymazsa nasıl kurucak? Güneş bir zarar vermez ki.Ilık su ile ıslat, bulaşık deterjanı dök biraz(pril), sonra bir bez ile fazla bastırıp abanmadan çitile, iyice durula ve hafi bastırarak suyunu akıt(fazla abanıp yapısını bozma) kendi halinde kurumaya bırak. Güneşin altına koyma, soba yada petek yanına koyma, bastırıp suyunu akıtmaya çalışma, kurutma makinasıyla kurutma. 4 yıldır düzenli olarak bu şekilde yıkıyorum, solma ve yıpranma oluşmadı.
Hava zaten sıcak, şimdik yıkasa sabaha kadar kurayacaktır. Güneş soldurabilir, gereksiz risk almayı sevmem siz isterseniz güneşe bırakabilirsiniz.Hocam reportladım sizi. Konu sahibi arkadaş, ılık su ve piril ile yıkayabilirsin. Kuruması için sakın kurutma makinesi kullanma. Güneşe ser kendi kendine kurusun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam güneşin altına koymazsa nasıl kurucak? Güneş bir zarar vermez ki.
Acaba Neden Reportladınız?Hocam reportladım sizi. Konu sahibi arkadaş, ılık su ve piril ile yıkayabilirsin. Kuruması için sakın kurutma makinesi kullanma. Güneşe ser kendi kendine kurusun.
Mesaj kasmak için hiçbir yardımda bulunmadan boş bir yorum yaptığından olabilir mi acaba?Acaba Neden Reportladınız?
Hmm Öyle Bi Amacım Yoktu Kusura Bakmayın Aynı Uygulamayı Beğeniyede Getirilmesi Dileğiyle İyi ForumlarMesaj kasmak için hiçbir yardımda bulunmadan boş bir yorum yaptığından olabilir mi acaba?
Öyle bir amacınız var ki öyle bir yorum yapmışsınız.Hmm Öyle Bi Amacım Yoktu Kusura Bakmayın Aynı Uygulamayı Beğeniyede Getirilmesi Dileğiyle İyi Forumlar
Ilık su ile ıslat, bulaşık deterjanı dök biraz(pril), sonra bir bez ile fazla bastırıp abanmadan çitile, iyice durula ve hafi bastırarak suyunu akıt(fazla abanıp yapısını bozma) kendi halinde kurumaya bırak. Güneşin altına koyma, soba yada petek yanına koyma, bastırıp suyunu akıtmaya çalışma, kurutma makinasıyla kurutma. 4 yıldır düzenli olarak bu şekilde yıkıyorum, solma ve yıpranma oluşmadı.
sağolun.dediklerinizi yaparsam uzun süre gider bu mouse pad teşekkürler.Hocam reportladım sizi. Konu sahibi arkadaş, ılık su ve piril ile yıkayabilirsin. Kuruması için sakın kurutma makinesi kullanma. Güneşe ser kendi kendine kurusun.
Yoksa yazmayın ?Hiç Fikrim Yok