Kaça aldınSTEELSERIES QcK Heavy Medium 2020 Edition aldım hg or gg?
180Kaça aldın
Bana biraz go gibi geldi steelseries mousepadleri çok pahalandı parasına değmez bence daha ucuza aynı boyutta aynı kaliye mousepadler oluyor
media marketten aldım tükenmis suan hocamlink atarmısınız hocam
doğrudur da kaliteli olsun istedim bilmiyorum daha kaliteli ve uzun ömürlü bi şey bulabilir miyidmBana biraz go gibi geldi steelseries mousepadleri çok pahalandı parasına değmez bence daha ucuza aynı boyutta aynı kaliye mousepadler oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
en basitinden o fiyata rgb mousepad bulursun yurtdışından normal bir mousepada 180 verilmemeli bana göre
tükenmiş olması önemli değil hocammedia marketten aldım tükenmis suan hocam
doğrudur da kaliteli olsun istedim bilmiyorum daha kaliteli ve uzun ömürlü bi şey bulabilir miyidm
Bende steelseries kullanıyorum ama ben 1.5 yıl önce 40 tl vererek almıştım benim 40 tl ye aldığım şuan 110 120 falan olmuş. 180 TL normal mousepade vermek mantıklı değil.media marketten aldım tükenmis suan hocam
doğrudur da kaliteli olsun istedim bilmiyorum daha kaliteli ve uzun ömürlü bi şey bulabilir miyidm
tükenmiş olması önemli değil hocam
geçmiş olsun hocamSTEELSERIES QcK Heavy Medium 2020 Edition-SSMP63836 Mouse Pad Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
STEELSERIES QcK Heavy Medium 2020 Edition-SSMP63836 Mouse Pad Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen dewww.mediamarkt.com.tr
nedengeçmiş olsun hocam
pahalı hocamneden