O fiyata alınabilir ya da Viper mini bakılabilir.Arkadaşlar bulunduğum yerdeki bimde steelseries rival 3 var 229tl yazmışlar. Ben de almayı düşünüyorum ama sizce değer mi? Güzel bir mouse mudur?
mouse çok iyi ama bimde satılan sorunlu. ocakta gelmişti rival 3 ler almıştım 3 gün sonra sol tıktan gıcırtı sesi gelmeye başladı forumşara baktım sorun herkeste vardı iade ettim. mouse çok iyi ama bimden alma sorunlu çııyo iadede sıkıntı olmuyo ama sen bilisin al dene bişi olursa iade edersinArkadaşlar bulunduğum yerdeki bimde steelseries rival 3 var 229tl yazmışlar. Ben de almayı düşünüyorum ama sizce değer mi? Güzel bir mouse mudur?
O fiyata alabilirsin.Arkadaşlar bulunduğum yerdeki bimde steelseries rival 3 var 229tl yazmışlar. Ben de almayı düşünüyorum ama sizce değer mi? Güzel bir mouse mudur?
Sol tık bendede oldu amazondan almıştım üfle knk o boşluğa düzeliyormouse çok iyi ama bimde satılan sorunlu. ocakta gelmişti rival 3 ler almıştım 3 gün sonra sol tıktan gıcırtı sesi gelmeye başladı forumşara baktım sorun herkeste vardı iade ettim. mouse çok iyi ama bimden alma sorunlu çııyo iadede sıkıntı olmuyo ama sen bilisin al dene bişi olursa iade edersin
bimden aldım 6 aydır sıkıntısız kullanıyorum .mouse çok iyi ama bimde satılan sorunlu. ocakta gelmişti rival 3 ler almıştım 3 gün sonra sol tıktan gıcırtı sesi gelmeye başladı forumşara baktım sorun herkeste vardı iade ettim. mouse çok iyi ama bimden alma sorunlu çııyo iadede sıkıntı olmuyo ama sen bilisin al dene bişi olursa iade edersin