Bunu daha çok öneririmSelam arkadaşlar
SteelSeries Rival 3 almayı düşünüyorum sizce önerir misiniz ?
AlınırSelam arkadaşlar
SteelSeries Rival 3 almayı düşünüyorum sizce önerir misiniz ?
Stok bitmiş bileBunu daha çok öneririm
Logitech G403 HERO 25.600DPI 6 Tuş RGB Optik Kablolu Gaming Mouse
G403 HERO ile oyunun performansıyla sizin performansınız da artar. Prodigy oyunlarda hız, doğruluk ve dayanıklılık sunmak için tasarlanmıştır. Kablolu veya kablosuz 1 ms’lik bildirim hızı sayesinde…www.gaming.gen.tr
Hocam o kadar bütçem yok ya :dBunu daha çok öneririm
G403 HERO ile oyunun performansıyla sizin performansınız da artar. Prodigy oyunlarda hız, doğruluk ve dayanıklılık sunmak için tasarlanmıştır. Kablolu veya kablosuz 1 ms’lik bildirim hızı sayesinde…www.gaming.gen.tr
Hocam kullandınız mı hiç nasıl bir fare acaba kronik sorunu fln vb olayları var mıAlınır
hocam arkadaşın bütçesi belliki 500 tl falan siz 1.5k lık mouse öneriyorsunuzBunu daha çok öneririm
Wireless versiyonunu kulandım kullanmayads devam ediyorum eli rahat ettiren bir mouse ancak wireless versiyonunun pili çok hizli bitiyorHocam kullandınız mı hiç nasıl bir fare acaba kronik sorunu fln vb olayları var mı
bütçe?Önerdiğiniz Klavye var mı acaba
SteelSeries Rival 3 bu farenin yanına