Neler Yeni

SteelSeries Rival 3 Alınır mı

İceWolf

80+ Silver
Kullandınızmı 2 sinide. Gerçi kullandığınızı zannetmiyorum ve salladığınızı düşünüyorum. Bende 2 side var. Razer marka ve hava açısından daha üstün fakat 1 senede mouse dağıldı. Hem kendisi hemde kablosu darmadağın oldu. Rival3 ise taş gibi maşallah. 1 yılı buldu tık yok hatta en ufak deformasyon belirtiside yok. her şey sensörü-hassasiyeti-yazılımı-teknik özellikleri değildir. Bence önce kullanın sonra yorum yapın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 ay da fiyat bu kadar artması ilginç değil mi ya ?
Yok ekstrem trendyol indirimi vardı. O zamanda normal piyasası 1000 tl civarıydı.

Graft1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Bünyamin
Kullandınızmı 2 sinide. Gerçi kullandığınızı zannetmiyorum ve salladığınızı düşünüyorum. Bende 2 side var. Razer marka ve hava açısından daha üstün fakat 1 senede mouse dağıldı. Hem kendisi hemde kablosu darmadağın oldu. Rival3 ise taş gibi maşallah. 1 yılı buldu tık yok hatta en ufak deformasyon belirtiside yok. her şey sensörü-hassasiyeti-yazılımı-teknik özellikleri değildir. Bence önce kullanın sonra yorum yapın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok ekstrem trendyol indirimi vardı. O zamanda normal piyasası 1000 TL civarıydı.
Hocam burdan anladığım rival 3 al diyorsunuz :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,377
Üyeler
160,082
Son üye
Baby Russian
Top Bottom