Çözüldü✓ Steelseries Rival 3 mousemin tuşları çok sert

mysticc02

80+
Reaksiyon skoru
4
Yeni aldığım steelseries rival 3 mousemin tuşları bana biraz sert geldi.Daha önce rival 100 ve sensei ten kullandım o mouselerde böyle sertlik hissetmemiştim.
Ürünün arızalı olma şansı var mıdır ? Yoksa ürün genel olarak mı böyle ? İade etmeyip bir süre kullansam tuşlar gittikçe daha yumuşak olur mu ? Yardımcı olursanız sevinirim

Marine et zeytinyağı ve soya sosuyla. Yumuşar biraz sonra afiyetle yenir. :)

Şaka bir yana, evet kardeşim. Onların yapısı öyle. Bozulmaya kaşın bir sistemle üretiyorlar YANLIŞ BİLMİYORSAM...
Ama şüphen varsa, kıllandıysan git nereden aldıysan götür bir baktır/online satıcıya sor ''böyle böyle'' diye.
En iyi çözümü ONLAR bulur. Bulamazlarsa bildiğin bilgisayarcı varsa eski usül ona baktır. Garantisi gider ama.

Yeni aldığım steelseries rival 3 mousemin tuşları bana biraz sert geldi.Daha önce rival 100 ve sensei ten kullandım o mouselerde böyle sertlik hissetmemiştim.
Ürünün arızalı olma şansı var mıdır ? Yoksa ürün genel olarak mı böyle ? İade etmeyip bir süre kullansam tuşlar gittikçe daha yumuşak olur mu ? Yardımcı olursanız sevinirim
ilk aldığımda banada öyle gelmişti hocam hatta sol sert sağ daha yumu8şak gibiydi zamanla alışırsın

İade süren geçmediyse iade et yenisini iste

ilk aldığımda banada öyle gelmişti hocam hatta sol sert sağ daha yumu8şak gibiydi zamanla alışırsın
aynen hocam tam olarak öyle sağ daha hafif sol daha sert geliyor.Ne kadar zamandan sonra alıştın ? Sol tık sanki biraz bana arızalı gibi geliyor ayrıca.Plastikte boşluk varmış gibi hissettiriyor tuşa basarken.Sanada öyle olmuş muydu ?

aynen hocam tam olarak öyle sağ daha hafif sol daha sert geliyor.Ne kadar zamandan sonra alıştın ? Sol tık sanki biraz bana arızalı gibi geliyor ayrıca.Plastikte boşluk varmış gibi hissettiriyor tuşa basarken.Sanada öyle olmuş muydu ?
evet hocam 1 haftaya alışırsınız o dediğiniz buşluk flan analyamadım sadece sağ daha yumuşaktı 1 hafta alışırsın

Mouse sıkıntılıymış.Tekrardan rival 3 siparişi verdim.Clickler normal şuanda.Aynı durumu yaşayan olursa direkt olarak iade etmesini öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,162,319
Üyeler
184,613
Son üye
Furkanmerde
Geri