çok yakın arkadaşım rival 600 kullanıyor memnun çift sensor falan baya hoş ben rival 650 seçerdim bütçem olsa wireless çünküArkadaşım bu ikisinden birini almayı planlıyor. Sizce rival 650 için aradaki fiyat farkına değer mi ?
Kullanan varsa memnun mudur?
Teşekkürler hocam başka önerisi olan var mıdır?çok yakın arkadaşım rival 600 kullanıyor memnun çift sensor falan baya hoş ben rival 650 seçerdim bütçem olsa wireless çünkü
Wireless mouse yada başka mouse önerisi ister misin ne bilim delikli Hafi kablolu kablosuz?Teşekkürler hocam başka önerisi olan var mıdır?
Hocam arkadaşım bu ikisinden birine kesin kararlı 650 ile 600 arasındaki fiyat farkının nedeni sadece "wireless" mı onu merak ediyor, onun dışında sensörleri vb. aynı mı?Wireless mouse yada başka mouse önerisi ister misin ne bilim delikli Hafi kablolu kablosuz?
Ha siz almiyacaksiniz anladım ben int cafede ikisinden birini denedim ağırlık takılabilen di galiba güzeldi ama ben ağır mouse sevmem arkadaşı bilmem diğer arkadaşlar da önerileri yaparlar herhalde çünkü 2 sinden 1 ini test ettim wirelles I test etmedim yüzeyi çok iyidi terleme yapmadı ama rical 3 alcam bende yüzeyleri çok iiHocam arkadaşım bu ikisinden birine kesin kararlı 650 ile 600 arasındaki fiyat farkının nedeni sadece "wireless" mı onu merak ediyor, onun dışında sensörleri vb. aynı mı?
Teşekkürler hocam başka önerisi olan var mıdır?