Klauth 80+ Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 10 Reaksiyon skoru 1 1 Ekim 2020 #1 Arkadaşlar hangisini satın almalıyım ve neden bilgilendirirseniz çok sevinirim ^^
Obito Uchiha 80+ Silver Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 3,094 Reaksiyon skoru 2,308 1 Ekim 2020 #2 SS Sensei Ten.
Klauth 80+ Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 10 Reaksiyon skoru 1 1 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Compare Mice - Mouse Specs Pick up two mice and compare them in terms of Physical, Technical and Price Specs. Graphical and Ranking Comparison, considering your aim. mousespecs.org Şöyle bir link buldum baktığım zaman razer daha iyi gibi geldi IPS i daha yüksek ama sensei tende çok övülüyor bilemedim
Compare Mice - Mouse Specs Pick up two mice and compare them in terms of Physical, Technical and Price Specs. Graphical and Ranking Comparison, considering your aim. mousespecs.org Şöyle bir link buldum baktığım zaman razer daha iyi gibi geldi IPS i daha yüksek ama sensei tende çok övülüyor bilemedim
NakreS14 80+ Platinum Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 13,149 En İyi Cevap 25 Reaksiyon skoru 9,072 1 Ekim 2020 #4 Klauth yazmış: Arkadaşlar hangisini satın almalıyım ve neden bilgilendirirseniz çok sevinirim ^^ Devamı için tıklayın... Bazen parça kalitesinden daha önemli bir şey vardir oda alışkanlik bence iki mouse da iyi bir mouse eline göre alman daha iyi olur.
Klauth yazmış: Arkadaşlar hangisini satın almalıyım ve neden bilgilendirirseniz çok sevinirim ^^ Devamı için tıklayın... Bazen parça kalitesinden daha önemli bir şey vardir oda alışkanlik bence iki mouse da iyi bir mouse eline göre alman daha iyi olur.